Celebs

Is dit de 'nieuwe lover' van Love Island-Daniel?

Tijdens de reality-serie Love Island leerden wij de knappe hunk Daniël kennen. Voor veel meiden was hij de favoriet, maar na de show kreeg hij veel kritiek over zich heen. We hebben al een tijdje niks meer van hem gehoord, maar daar komt nu verandering in. Hij zou namelijk ‘een nieuwe vriendin’ hebben, of toch niet?

Nieuwe vriendin Love Island-Daniël

De 21-jarige Daniël van Pienbroek postte gisteren een paar opvallende foto's op zijn Instagram Stories. Hij was namelijk zoenend te zien op de foto met een misschien wel nieuwe lover, Shirley Verheij. Daniël reageerde op de vraag of dit zijn nieuwe vlam was met: ‘nee, we hebben niks’. Wel hebben de twee het super gezellig, zegt hij, dus wie weet zijn ze over een tijdje toch échte lovebirds. It's cupid time!

Wil jij deze stories zien? Ga dan snel naar het Instagram-account van Daniël.

Daniël zijn vorige relaties

Daniël heeft in de afgelopen tijd al behoorlijk wat vriendinnen gehad, maar die relaties hielden niet lang stand. Een paar weken na de opnames van Love Island verbrak hij de relatie met Floor Masselink, de vrouw waarmee hij het programma won. Daarna was hij een korte periode samen met Daniëlle Koppers, die wij kennen als verleidster in Temptation Island. Tijdens deze relaties had hij ook een fight met Victoria Vermeer en was hij zeker niet geliefd bij de andere Love Island-collega’s.

Bron: Lovereality.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved