News

Ruzie tussen Love Island's Daniël en Victoria loopt uit de hand

De ruzie tussen Islanders Daniël van Pienbroek en Victoria Vermeer is nog steeds in volle gang. Het lijkt erop dat het ook steeds alleen maar erger wordt... Ze vechten het namelijk openlijk uit via Instagram. Lees hier hoe dat eraan toe ging.

Ruzie wordt uitgevochten via Instagram

Gisteren schreven we al over de uit de hand gelopen ruzie na de finale van Love Island, maar hier bleef het niet bij... De ruzie tussen Daniël en Victoria is nog niet bijgelegd. Sterker nog, het is in volle gang en iedereen kan meekijken.

Tijdens een livestream op het Instagram-account van Daniël viel Love Island-kandidaat Victoria uit. Ze schrijft: “Je bent totaal niet eerlijk. Blijkbaar betekende het in de villa niks voor jou. Heel oprecht geweest ben je dan. De waarheid komt altijd boven tafel.” Daarop reageert Daniël met: “Ik wilde nooit ruzie met je, want ik dacht dat we vrienden waren. Maar je bedriegt mensen. Als je wilt praten, doen we dit privé. Anders niet.” Uh oh... Trouble in paradise.

Daniël krijgt geen steun

Het lijkt erop dat Daniël er momenteel alleen voor staat en niet veel steun heeft van de andere Love Island-kandidaten. Veel kandidaten staan achter Victoria. “We beschermen jou echt zo erg, dat is het grappige...” zegt Victoria. “Kijk zelf even je Love Check-up terug en wees eerlijk tegen je kijkers. Dit kan echt niet meer. En dan zo over mij lullen. Als je een man bent, stuur mij dan gewoon een direct message met wat je probleem is, want ik heb hier nooit om gevraagd”, voegt ze er nog aan toe.

Victoria praat met ex van Daniël

Victoria heeft ook al met Daniëlle (het ex-liefje van Daniël) gesproken en zegt hierover het volgende: “Daniëlle heeft mij genoeg verteld''. Wat ze hier precies mee wil zeggen is nog onduidelijk. Hoe het nu verder gaat dat zullen we af moeten wachten. We hopen natuurlijk allemaal dat het binnenkort weer goed komt! Ze waren tenslotte vrienden...

Beeld: RTL | Bron: Lovereality

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook