News

Na de Love Island-finale liep een ruzie compleet uit de hand tussen kandidaten

Dat de vriendschappelijke band tussen Love Island's Victoria en Daniël niet helemaal lekker liep na het programma was al duidelijk. Hoewel Victoria en Daniël hier eerst enorm geheimzinnig over deden, weten we inmiddels hoe het zit. Er vond namelijk vlak na de Love Island-finale een heftige ruzie plaats en Daniël vertelt uitgebreid hoe het zit.

Ruzie na Love Island-finale

Als je de Love Island-kandidaten na het programma nog steeds volgt, weet je dat de vriendschap tussen Daniël en Victoria helaas is stukgelopen. De reden hierachter is nooit aan het licht gekomen en vooral Victoria deed hier erg geheimzinnig over. Daniël werd gek van alle geruchten en besloot daarom een video op te nemen waarin hij uitlegt hoe het zit. Dit is dus Daniëls kant van het verhaal.

De sfeer sloeg om

Na de finale, die Daniël samen met Floor won, moesten de kandidaten nog een paar dagen in een hotel verblijven. Omdat alle kandidaten erg graag naar huis wilden, sloeg de sfeer een beetje om. Hoewel Floor en Daniël enorm blij waren met de prijs, kregen zij een kort lontje. Toch besloten ze die avond te vieren dat ze de finale gewonnen hadden, samen met o.a. Ziggy en Victoria. Toén vond hij Victoria en Ziggy nog wel leuk, met de nadruk op toen dus. Ze waren die avond van plan om stiekem het hotel te verlaten en te feesten in een club. Floor vond het geen goed idee en vond Ziggy en Victoria maar niks, aldus Daniël. Ze vond dat Ziggy en Victoria alleen maar negatief over het programma konden praten en ze probeerde Daniël tegenhouden om te gaan feesten. Toen ze besloten te gaan, met tegenzin van Floor, bleek dat de Islanders al weg waren. Het voelde voor hem alsof ze hem in de steek hadden gelaten.

love island 2019

Agressie en geluidsoverlast

Op dat moment had hij zoveel irritaties en 'stroomde de emmer over'. Hij schreeuwde tegen Victoria en Floor dat hij klaar was met al het gezeur en gezeik en dat ze het allemaal moesten uitzoeken. Hij liep terug naar het hotel en sloeg uit agressie tegen een meterkast. Even later gooide hij drank van het balkon dat nota bene op een hotelgast terecht kwam. Door de luide ruzie klaagden mensen over geluidsoverlast in het hotel.

Na Love Island

Na Love Island wilde Floor niet samen slapen met Daniël, omdat ze was geschrokken van zijn agressie. Vervolgens gingen ze het wel meer proberen, maar wilde het niet lukken. Het was eenrichtingsverkeer vanuit Floor en Daniël zat niet lekker in zijn vel. ''Uiteindelijk waren we meer bij elkaar samen voor Instagram, dan dat we echt genoten''.

''Ik ben er klaar mee''

Later werd er nog een diner georganiseerd voor alle Islanders, maar daar had Daniël weinig plezier. Dit omdat andere kandidaten achter zijn rug om aan het praten waren over hem. Zo hadden Luca en Jamie gezegd dat Daniël niet goed bij zijn hoofd was in een live-video en deden ze in het 'echt' alsof er niets aan de hand was. Hij besloot daarom om niet mee te gaan feesten. Hij sluit de video af met de woorden dat hij nu 'zijn zegje' heeft gedaan en besluit zich nu vooral te focussen op zichzelf. ''Ik ben er klaar mee en ga gewoon door''. Bekijk hieronder de hele video.

 

Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook