News

Heinz introduceert ketchup-ijs (bijzonder, maar deze wil je toch proeven?!)

De zomer is begonnen en we snakken weer naar ijs. Een bolletje chocoladeijs hier, vanilleijs daar: het is heerlijk. Er zijn de laatste jaren al behoorlijk wat nieuwe ijssmaken ontdekt. Sommige lekker, sommige vooral bijzonder. In die laatste categorie valt ook de nieuwe ijssmaak van Heinz. Het merk heeft namelijk ketchup-ijs geintroduceerd.

Heinz Ketchup Creamz

De nieuwe ijssmaak van Heinz kunnen we op z’n zachtst gezegd bijzonder noemen. We weten allemaal wel dat Heinz hét merk voor ketchup is, maar dat Heinz ook ijs verkoopt is nieuw. Via de website van Heinz bestel je nu namelijk Heinz Ketchup Creamz: ijs met ketchupsmaak. Maar als je meer fan bent van mayonaise, bqq-saus of andere sauzen, dan ben je bij Heinz ook aan het juiste adres. Ze verkopen namelijk ook deze smaken in ijssoorten.

Heinz Cream kit
Je koopt een Heinz Creamz kit op de website. Deze kit bestaat uit Heinz tomato ketchup sauce, een bak voor je ijs en een limited edition gegraveerde ijslepel en eetlepel. Ook zit er een kaart in de kit, met daarop het recept. Zo kun je je eigen Ketchup-ijs maken. Hoewel het wat bijzonder klinkt, zijn wij toch stiekem heel erg benieuwd naar de nieuwe ijssmaak. Bestellen kan via de website van Heinz. Ook bestel je daar het mayo en bbq-saus ijs, en nog meer smaken. De kits kosten 15 euro per stuk.
Bron, beeld: Heinz