News

Vanaf deze datum kun je weer een tripje naar Disneyland Parijs plannen

Had jij de afgelopen maanden eigenlijk een tripje naar Disneyland Parijs op de planning staan, maar kon dat niet door gaan door het coronavirus? Dan hebben wij nu goed nieuws voor je. Het Disney park opent binnenkort weer haar deuren en wij zijn super excited. Let’s go see Mickey Mouse..;)

Vanaf deze dag is Disneyland Parijs weer geopend

Yay, we hebben weer wat goed nieuws! Vanaf 15 juli kan jij weer een bezoekje brengen aan het Disneyland Parijs park, maar uiteraard zijn hier wel strikte regels voor. Zo is er een maximaal aantal mensen dat het park op mag en kan je alleen nog maar online kaartjes kopen. Daarnaast moet iedereen zich natuurlijk houden aan de afstand die op dat moment geldt. Natacha Rafalski, de directeur van het Disneyland park geeft een update over de heropening: ‘We hebben lang uitgekeken naar de dag dat we weer mogen openen. Sommige ervaringen van het park zullen door de genomen veiligheidsmaatregelen wat anders zijn dan normaal, maar de magie waar we bekend om staan, blijft.’ 

Ben jij benieuwd naar de openingstijden en alle maatregelen of wil jij gewoon snel een kaartje kopen? Ga dan snel naar de website van Disneyland Parijs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Where Magic Gets Real ✨ (@disneylandparis) op

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: iStock