Lifestyle

Deze razendpopulaire Primark Mickey en Minnie Mouse lampen vliegen de winkel uit

Primark, Primark, Primark… Wat doe je onze portemonnee aan? De ene na het andere item vliegt de winkel uit. Helemaal nu ze zoveel fantastische Disney items verkopen! Maar in alle eerlijkheid, de Mickey en Minnie Mouse lampen waar nu een run op is, zijn wel echt heel tof. Iedereen is zo hysterisch over de lampen dat ze nu zelfs op eBay worden aangeboden.

Wanneer Primark en Disney hun handen ineen slaan weet je dat het raak is. Dan kunnen de Disney fans van over de hele wereld niets anders doen dan een shoptrip naar Primark inplannen, want hallo… Die items moet je hebben! Van de Disney kerstballen tot de Mickey en Minnie Mouse lampen: you gotta have them all.

primark mickey mouse lampPrimark Mickey Mouse lamp

primark minnie mouse lamp
Primark Minnie Mouse lamp

Als jij ook zo fan bent van de Primark en Disney samenwerking moet je zorgen dat je bereid bent om veel geld neer te leggen. Want hoewel je in de winkels omgerekend €13 euro betaalt voor deze gezellige lampjes in je kamer, betaal je er op eBay inmiddels het dubbele voor. Oh, en er is zelfs een advertentie van iemand die er 50 pond voor vraagt. Wow! Dan weet je dat iets héél populair is. Vorig jaar lagen de lampen voor het eerst in de winkel en Primark heeft ze wederom teruggebracht, maar de vraag is of we ooit nog kansmaken om dit in onze handen te krijgen.

Beeld: Primark en iStock | Bron: Cosmopolitan.com/uk

Must reads 👀