News

Bij déze winkel koop je een super handige spinnenvanger (voor een prikkie)

Ben jij ook als de doods voor spinnen en raak je telkens in paniek als je een spin ziet? Je bent absoluut niet de enige. Het is altijd fijn als er iemand in de buurt is die niet zo’n spinnenfobie heeft, en de spin rustig weghaalt. Maar ja, als deze persoon niet in de buurt is zul je het toch echt zelf moeten doen. En dat doe je easy peasy met deze spinnenvanger.

Er zijn veel mensen die alleen al de kriebels krijgen bij het horen van het woord ‘spinnen’. Of uberhaupt insecten, die vinden veel mensen al eng. Een spin buiten zetten zit er niet in, want als je een spin moet ruimen dan vang je ‘m of met de stofzuiger, of met een wc-papiertje. En hoe naar is dat?! Er gaan namelijk allemaal verhalen rond dat spinnen zo weer uit de stofzuiger kruipen, en een spin in je handen voelt ook niet bepaald prettig.

Spinnenvanger van de Lidl

Met de spinnenvanger van de Lidl is het vangen van spinnen en andere insecten makeklijker dan ooit. Daarnaast blijven de spinnen ook nog eens in leven, omdat je ze rustig in de buitenlucht kunt zetten. Het gaat om een stang met een grijparm aan de ene kant, en een soort van borstel aan de andere kant. Wanneer je ‘grijpt’, vang je de spin in de borstel. Je houd de grijparm ingedrukt, en laat ‘m buiten pas weer los. Je kunt met deze insectenvanger ook makkelijk op moeilijke plekken komen, zoals het plafond bijvoorbeeld. Je koopt de insectenvanger bij de Lidl, voor maar €6,99. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, namelijk: groen en zwart. Wát een uitvinding!

Bron, beeld: Lidl.nl