News

Het lijkt er op dat Sims 5 binnenkort een feit is door deze tweet

Als er iets is wat ons heeft geholpen om quarantaine te overleven, is het The Sims. We hebben een flink aantal uren hier op gespendeerd (en er komen nog een hoop extra uurtjes bij). Tot onze grote vreugde begint het er op te lijken dat er een vijfde variant komt van The Sims en deze zou over een bijzondere nieuwe functie beschikken.

The Sims 5 leak op Twitter 

Twitter is the place to be als het gaat om leaks en hacks, dus nu ook voor een mogelijke nieuwe versie van The Sims. In PlayStation Magazine staat namelijk een lijst van alle games die binnenkort voor de PlayStation beschikbaar zijn. Hier staat plotseling ook Sims 5 tussen, dus onze alarmbellen beginnen meteen te rinkelen. 

The Sims 5 wordt multiplayer

Dat dit leuke nieuws ook daadwerkelijk zou kloppen, is nog maar de vraag. Wel ontstaan er steeds meer geruchten over The Sims 5. Zo zou bij deze versie het ook mogelijk zijn om dit met meerdere mensen tegelijk online te spelen. Hoe leuk zou dat zijn? De releasedatum zal hoogstwaarschijnlijk begin 2021 zijn. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd en wachten geduldig af. 

In de tussentijd kun je door deze Youtubers jouw bouw-skilss in The Sims 4 verbeteren.

Bron: cosmogirl.nl, realsport101.com | Beeld: realsport101.com