Lifestyle

Door deze Youtubers word jij een pro in bouwen in Sims 4

Als net als wij een Sims 4 freak bent, dan besteed je aardig wat uurtjes aan het creëren van personages en de mooiste huizen. Het is soms nog best lastig om een luxe villa of een groot landhuis in elkaar te knutselen, maar er zijn Youtubers die jou hier graag bij willen helpen. Wij hebben een aantal uitgekozen, zodat jij binnen no-time een professionele Sims-architect bent. 

Door deze Youtubers word jij een pro in bouwen in Sims 4

1. lilsimsie
Deze vrouw maakt de mooiste huizen, maar heeft ook voor beginners veel bouwsels die makkelijk na te maken zijn. Ze legt bij elke video duidelijk uit hoe de vork in de steel steekt en deelt tips & tricks. Daarnaast kan ontbreekt het soms ook niet aan een leuk grapje of wat sarcasme. 

Watch on YouTube

2. Hatsy
Deze Youtubster maakt, naast haar populaire Sims 4 Story video’s, ook prachtige huizen. Ze besteedt veel tijd aan het creëren van het interieur maar ook de buitenkant blijft niet achter. Ze heeft zelfs Harry Potter’s Zweinstein nagemaakt. Als echte Potterhead, moet je dit sowieso een keertje proberen.

Watch on YouTube

3. SimSimeni
Als je graag een modern huis wilt bouwen, is dit account dé plek waar je inspiratie op kan doen. Deze Youtuber bouwt echte huizen na op de Sims. Hier worden jouw Sims vast erg gelukkig van. 

Watch on YouTube

4. James Turner
Eén van de meest populaire accounts als het gaat om Sims en terecht. Hij bouwt verschillende huizen, groot en klein. Verschillende vormen en maten. Als je een keer helemaal out the box wil gaan, is dit het account die je even moet checken. 

Watch on YouTube

5. Build Curious
Dit is nog een vrij onbekende Youtuber, maar bouwt de mooiste huizen. Daarnaast heeft hij ook speciale video’s voor het inrichten van een kamer en bouwt hij de meest kleurrijke tuinen. We like.

Watch on YouTube

Dit zijn de ergste dingen die mensen op Sims hebben gedaan. Herken jij er eentje?

Beeld: Unsplash

 

Must reads 👀