Beauty

Op deze natuurlijke manieren krijg je binnen no-time vollere lippen

Lippen zoals Kylie Jenner en Angelina Jolie, dit willen veel meiden. Natuurlijk heeft niet iedereen het geld voor fillers óf zien ze een cosmetische ingreep niet echt zitten. Gelukkig zijn er andere natuurlijke manieren om hetzelfde resultaat te creëren. In dit artikel vertellen we jou hoe.

Zeven natuurlijke manieren voor volle lippen

1. Lipscrub

Regelmatig je lippen scrubben kan ervoor zorgen dat je vollere lippen krijgt. Door de wrijving stroomt er namelijk meer bloed naar je lippen toe. Hierdoor creëer je niet alleen een voller effect, je krijgt er ook een natuurlijk rood tintje van. 

View post on Instagram
 

2. Pepermuntolie 

Pepermuntolie is een wondermiddel als het gaat om het creëren van volle lippen. Pepermunt irriteert je lippen namelijk op een veilige en subtiele manier, waardoor ze ietsje voller worden zonder volledig op te zwellen.

4. Kaneel

Kaneel creëert hetzelfde effect als pepermunt. Mix kaneel met wat olijfolie, smeer het op je lippen en laat het vervolgens even zitten. Je zult al gauw merken dat jouw lippen veel zachter en ‘plumpier’ aanvoelen.

5. IJsklontjes

Door een ijs op je lippen te drukken, worden je bloedvaten tijdelijk wat opgezwollen en roder. Masseer je lippen twee minuten lang met een ijsklontje en je ziet meteen resultaat.

6. Highlighter 

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van makeup. Dep na het opdoen van je lippenstift wat highlighter op je cupidoboog, maak het af met een laagje lipgloss én je lippen lijken twee keer zo vol.

7. Lipliner

Het geheim van Kylie Jenner voor volle lippen is lipliner. De truc is om met je lipliner nét wat boven je eigen lipranden te tekenen. Vul het daarna volledig in met dezelfde lipliner of lippenstift. Op deze manier wek je de illusie dat je lippen hebt à la Kylie Jenner. 

View post on Instagram
 

8. Lip ‘plumping’ producten

Er bestaan ook speciale producten die je lippen wat voller maken. Alles met het woordje ‘plumping’ creëren dit effect. Zo bestaan er talloze plumping lipglosjes, balsems en zelfs een ‘zuignap’ die voor dat volle effect zorgen.

Lees ook: 

 

Bron: Aol.com | Beeld: iStock

Must reads 👀