News

Wijst deze hint erop dat de opnames voor Wie is de Mol 2021 zijn begonnen?

Héél goed nieuws voor alle molloten. Althans, daar lijkt het op. Zoals al bekend was kunnen we na de zomervakantie genieten van een extra editie van Wie is de Mol. Dat is al één goed nieuwtje, maar er lijkt nog meer goed nieuws te zijn: deze hint lijkt er namelijk op te wijzen dat de opnames voor Wie is de Mol 2021 van start zijn gegaan.

De opnames voor de extra editie dit jaar waren vóór de komst van het coronavirus al gemaakt, dus daarvoor geen reden tot paniek. Echter zouden de opnames voor het nieuwere seizoen in mei moeten beginnen, en dat was door het coronavirus niet mogelijk. Gelukkig lijkt het erop dat de opnames voor de 21e editie van Wie is de Mol van start gaan. Regisseur Rick McCullough plaatst namelijk een hint op zijn Instagram. En, wat denk jij? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rick McCullough (@richardkingmccullough) op

Hint Wie is de Mol 2021? van start
De regisseur heeft een foto geplaatst waarop zijn paspoort te zien is, samen met een mondkapje. Bij de foto schrijft hij: ‘Ik kan nog niets beloven maar wij gaan het proberen. #wieisdemol #widm #widm21 #staysafe #gottotry #weoweittothefans’. Dus, fingers crossed!

Bron: rtlboulevard