Lifehack: dit is hoe je in je eentje Instagram foto's maakt

Lifestyle door Lincy

Deze tijd maakt het natuurlijk een stukje moeilijker om foto's van vriendinnen te maken. Of je vriendinnen van jou. Toch kan je ook een foto maken zonder cameraman! Ben jij benieuwd hoe? Kijk snel verder, want wij vertellen het je.

Zo maak je in je eentje foto's voor Instagram

Je kent het wel, je bent alleen op pad en je wil buiten op straat van je hele outfit foto's maken. Mmm... moeilijk. Dat is namelijk lastig zonder iemand die de foto maakt. Daarnaast komt er ook nog eens bij dat jij misschien soms te perfectionistisch bent wanneer een vriendin de foto's maakt. Goed nieuws, je kan namelijk gewoon zélf de foto maken. 

Lifehack: zo maak je in je eentje Instagram foto's

Nog een hack. Het kan namelijk allemaal met een statief en een Tripod. Daar zit als het goed is ook een zogenaamde shutter bij. Deze kan je verbinden aan je telefoon met Bluetooth of via de WiFi. Op YouTube zijn er genoeg video's te vinden over deze lifehack. Super handig, zeker nu we de anderhalve meter samenleving moeten aanhouden. Ga er op uit en rijd bijvoorbeeld naar een toffe locatie en zet je statief in verschillende hoeken. Maak voldoende foto's, zodat jij straks niet thuiskomt met foto's die flink tegenvallen. Kies je favoriete poses uit via influencers op Instagram. You go girl. 

Wil jij meer likes op jouw Instagram foto's? Bekijk hier onze tips. 

Bekijk hier de video van deze lifehack:

Beeld: iStock