News

Deze ex wordt als eerste kandidaat ooit weggestuurd in Ex On The Beach

Ex On The Beach zit altijd vol met drama, liefde en sensatie. Nu heeft de gevreesde Tablet of Terror nog een extra troef om de vakantie een hel (met veel sensatie) te maken. Zo krijgen alle aangespoelde exen, extra power. In de afgelopen aflevering word deze opnieuw ingezet en moeten twee kandidaten de villa verlaten…

Lynn’s ex Robin stuurt Laurence weg in Ex On The Beach

Wanneer Lynn’s ex Robin aanspoelt in de vorige aflevering, moet hij aan het einde de keuze maken welke kandidaat naar huis gaat. Deze zondag zien we dat hij Dennis’s (en Alessio, en Evan) ex Laurence uit de villa stuurt, omdat hij naast Olivia het minste met haar gesproken heeft. Dit hakt er flink in en ze neemt emotioneel afscheid van de groep. 


via GIPHY

Ook deze Ex On The Beach-kandidaat wordt naar huis gestuurd

Alsof dit nog niet genoeg drama is, doet de Tablet er nog een schepje bovenop. Even eerlijk, dit is wat wij stiekem alleen maar leuk vinden. Bij de aankomst van Dante’s ex Nicole, krijgt zij de keuze om te kiezen met wie zij op date gaat, uitgezonderd van haar ex. De Tablet of Terror vertelt haar ook dat ze na haar date moeten kiezen, of ze haar date naar huis stuurt of haar ex Dante. Plotseling willen Levi en Alessio niet meer zo graag mee op date. Oops! Nicole gaat op date met Alessio en bij hun terugkomst in de villa moet ze meteen kiezen wie ze wegstuurt. Ze kiest voor Alessio, tot verdriet van Lynn die nu ‘haar guy’ moet missen. Zullen er binnenkort nog meer kandidaten worden weggestuurd? Wij zijn benieuwd.

Door deze foto weten wij in ieder geval wel dat Harrie terugkeert in Ex On The Beach. 

Beeld: MTV