Films & Series

De 6 leukste series die zich afspelen in New York City

Een tripje naar New York City, The Big Apple, The City That Never Sleeps of hoe je het ook noemt zit er helaas voorlopig nog niet in. Maar niet getreurd! Je kan namelijk ook een échte NYC vibe krijgen door het kijken van een bepaalde serie. Wij zetten daarom de leukste series op rij die zich afspelen in New York City. Op deze manier kom je ook meteen achter de leuke hotspots voor als je weer mag reizen. We can’t wait!

♥ Gossip Girl
Veel girls zijn mega fan van deze serie, wij ook! Je kijkt mee in het leven van rijke tieners die wonen in de Upper East Side in New York. Er komen beelden en onderwerpen voorbij dat je je af gaat vragen of dat echt is… Alle heftige gebeurtenissen brengt Gossip Girl de wereld in. Wist je dat je zelf een Gossip Girl-tour kan doen? XOXO Gossip Girl

Wil jij weten of jij meer een Serena of juist een Blair bent? Doe hier de quiz.

Watch on YouTube

♥ How I Met Your Mother
How I Met Your Mother is waarschijnlijk een van de grappigste series die is opgenomen in New York. Met een hoop inside jokes en hotspots die steeds terug komen is deze show echt een aanrader!

Watch on YouTube

♥ You
De spannende serie You heeft inmiddels twee seizoenen. Het eerste seizoen speelt zich af in de straten van New York. De hoofdrolspeler uit You is Penn Badgley (ook wel bekend als Dan Humprey uit Gossip Girl), hij wordt stapelverliefd op Beck (gespeeld door Shay Mitchell uit Pretty Little Liars) en wordt haar stalker.

Watch on YouTube

♥ Sex and the City
Als jij de serie Sex and the City zelf niet kent, dan kent je moeder deze waarschijnlijk wel. In de serie kijk je mee in het leven van vier vriendinnen: Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha die allemaal wonen in Manhattan en veel meemaken. Het is een serie met zes seizoenen.

Watch on YouTube

♥ Younger
In de serie Younger kijk je mee met de 40-jarige Liza die zich voordoet als een 27-jarige. Op een oude vriendin van vroeger, die ook haar huisgenoot is na gelooft iedereen dat ze 27 is. Dan krijgt ze een relatie met de nog jonge Josh, maar hoelang kan ze haar echte leeftijd verbergen? Deze serie zit bomvol met hilarische momenten dat je niet meer bijkomt van het lachen… Kijken dus 😉

Watch on YouTube

♥ Friends
Friends behoort waarschijnlijk ook bij het lijstje van de series met de meeste seizoenen, met tien seizoenen kan je genoeg uren voor de buis zitten. Het is een oude serie dat gaat over een groep van zes vrienden. Friends is te zien op Netflix.

Bron: ylbb.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀