News

Kom de quarantaine puzzelend door: deze Friends puzzel moet jij hebben

Dat veel mensen ineens weer gaan puzzelen door de quarantainetijd, dat is je vast niet ontgaan. We moeten toch iets doen, om de dagen door te komen? Als jij ook niet vies bent van een puzzeltje leggen én ook nog eens fan bent van de serie Friends, dan hebben wij jouw perfecte puzzel gevonden. Deze Friends puzzel moet jij hebben!

Al die puzzels van landschappen, Minions en kleuren zijn hartstikke leuk, maar deze Friends puzzel is onmisbaar als jij fan bent van de serie. De puzzel bestaat uit een collage van de gezichten van Joey, Chandler, Ross, Phoebe, Rachel en Monica. En niet een keer, nee: er zijn allerlei verschillende gezichten van ze te vinden, en deze gezichten zijn verdeeld over 500 stukjes. Geen belachelijk grote puzzel dus, maar groot genoeg om er uren zoet mee te zijn.

Friends puzzel kopen

Denk jij nou: ‘deze puzzel moet ik hebben’? Dan kun je ‘m online bestellen via deze website. De puzzel kost €14,99. Maar wees er snel bij, want de puzzel is razend populair. En anders plaats je toch gewoon een pre-order, in de hoop dat de puzzel snel weer te koop is.

Bron, beeld: firebox

Must reads 👀