Celebs

It’s official! Gigi en Zayn worden ouders en dit is het geslacht

Gisteren werd al bekend dat het topmodel Gigi Hadid zwanger zou zijn. Dat was toen nog niet helemaal zeker, maar inmiddels is de komst van de baby bevestigd door mama Yolanda Hadid en kunnen wij dus een vreugdedansje doen. Een baby van Gigy Hadid en Zayn Malik, dat kan toch alleen maar een beauty worden…

Gigi Hadid en Zayn Malik krijgen een kind

Topmodel Gigi Hadid (25) en ex One Direction-lid Zayn Malik (27) worden ouders. Dat is gisteravond bevestigd door de moeder van Gigi. De Nederlandse Yolanda Hadid (56) vertelt: “Het gaat goed, maar we zijn nog steeds in shock dat ons geheimpje is gelekt aan de pers.” Ondanks dat is de familie natuurlijk super gelukkig en kunnen het bijna niet geloven. 

Het wordt een kleine Gigi Hadid

Yolanda kan niet meer wachten tot ze oma wordt, ze verklapt zelfs al dat de kleine in september verwacht wordt. “Het is al helemaal bijzonder, aangezien ik mijn eigen moeder zo kort geleden ben verloren”, zegt Yolanda. Het is dan dus ook een mooie verrassing na een lastige tijd voor de familie Hadid/Hendriks. Het wordt het allereerste kleinkind van moeder Hadid. TMZ (een Amerikaanse roddelsite) denkt dat het een meisje wordt.

View post on Instagram
 

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀