News

Temptation-verleidster Cheyenne heeft een nieuwe lover

Het heftige seizoen van Temptation Island is nog niet afgelopen, dus of de missie van de verleidster zal slagen is nog maar de vraag. Wel weten we één ding zeker: Cheyenne heeft na de opnames van Temptation Island haar soulmate ontmoet.

Cheyenne de Vos is niet meer vrijgezel

De Vlaamse kapster Cheyenne is dan misschien geen verleidster meer, maar verleiden kan ze nog als de beste. Tegenwoordig verleidt Cheyenne nog maar één iemand en dat is haar nieuwe vlam. Na de opnames van Temptation Island kwam ze haar droomman tegen. “Net voor het virus in ons land uitbrak, heb ik met een jongen afgesproken”, vertelt ze tegen Het Laatste Nieuws. “Ook al is dit een moeilijke periode, ik zie hem nog steeds. Onze dates zijn dus niet ­enkel virtueel.”

Cheyenne: “Ik ben dolverliefd”

Cheyenne vertelt tegen het Vlaamse blad dat alles goed gaat met haar én haar nieuwe lover. “Ik besteed veel tijd met hem. Want ja, de liefde hangt in de lucht,” zegt ze. Ook durft ze al te zeggen dat ze verliefd is. Ze leeft momenteel in de zevende hemel en komt met veel tips voor haar fans. Haar hart is gestolen en nu wil ze haar wijsheden delen. “Ik heb niet altijd een perfect antwoord klaar, maar ik wil mijn fans zoveel mogelijk helpen. Want hoe je het ook draait of keert: veel meisjes kijken door ‘Temptation Island’ naar mij op, en dat maakt mij gelukkig.”

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL

Must reads 👀