Celebs

Het lijkt er op dat Temptation Island’s Arda en deze verleidster samen zijn

Temptation Island wordt steeds spannender en wij kunnen niet wachten tot de achtste aflevering te zien is. Elke's vriend Arda vindt het lastig om de verleiding te weerstaan en valt steeds meer voor de charmes van verleidsters Eline en Amber. Op Instagram hebben oplettende volgers iets verdachts gespot en dit moet natuurlijk gedeeld worden. 

Arda en Amber op Instagram

Terwijl fans er zeker van zijn dat dit koppel het avontuur heeft overleefd, ziet het er voor Arda en Elke iets minder rooskleurig uit. Instagram-account TeamTempa heeft, met hulp van zijn volgers, een bijzondere ontdekking gedaan. Terwijl het programma nog in volle gang is, viel het op dat sommige Instagram-posts van Arda en verleidster Amber op precies dezelfde locaties waren genomen. Dit bevestigt dat zij elkaar, na Temptation Island, nog regelmatig hebben gezien. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Team Tempa (@team_tempa) on

Arda en Amber reageren

Deze opvallende onthulling wordt ook opgemerkt door het koppel zelf. Amber reageert met een mysterieuze 'Hmmm 🤨'. Arda wordt door een kijker getagd onder de foto, zodat hij wel een verklaring móét afleggen. Hij reageert erop dat ze 'roommates 🤷🏽‍♂️' zijn. Wij zijn benieuwd of dit uiteindelijk ook echt zo is. 

Beeld: RTL

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved