News

Niet daten door het coronavirus? Hier date je digitaal in de vorm van een pubquiz

Heb jij geen relatie en was je voor het coronavirus druk met daten? Dan zul je nu wel enorm balen. Sociale evenementen gaan niet meer door, dus ook geplande dates moeten nu even on hold. Jammer, maar het is even niet anders. Of misschien toch wel? Alle vrijgezellen opgelet: ben jij nog zoekende naar de ware? Doe dan aanstaande zondag mee met de date pubquiz.

In deze rare tijden moeten we creatief zijn. Ook op het gebied van daten. Afspreken in een café zit er niet meer in, maar online daten is wél mogelijk. Zo dachten Sam’s Pub Quiz en Sizzl er ook over. De twee bedrijven werken samen, en hebben zo de online Party at home PubQuiz gemaakt. Dé kans om ook nu vanuit huis leuke vrijgezellen te ontmoeten. De eerste editie was een succes, dus editie nummer twee vindt aanstaande zondag plaats.

De borrel moet je zelf inschenken, want je hebt geen ober die het voor je doet. Verder hoef je je alleen maar klaar te maken, en je aan te melden voor de pubquiz. 

Pubquiz voor de liefde

Er worden teams gemaakt. De teams bestaan uit 6 personen, en je wisselt 3 keer van team. Op die manier kun je met meerdere mensen samenwerken en dus ook meerdere mensen leren kennen. Als de quiz afgelopen is kun je via de mail laten weten wie van de deelnemers jij beter zou willen leren kennen. Hebben de deelnemers die jij uit hebt gekozen, jou ook opgeschreven? Dan krijgen jullie elkaars telefoonnummer. De eerste stap is dan dus gezet, maar de rest moeten jullie zelf doen.

Belangrijk om te weten is dat je twee verschillende apparaten nodig hebt om mee te doen. Deelname kost €12. Maar goed, wat is €12 als je de liefde van je leven kunt ontmoeten? ;-). Je kunt je aanmelden via deze website. Binnen 24 uur ontvang je een bevestigingsmailtje. En dan zit er nog maar één ding op zondagavond om 20:00 uur: pubquizzen maar!

Bron: Sizzl | Beeld: iStock