Lifestyle

Deze online dating apps vinden jouw perfecte match

Online dating apps zijn erg populair. De kans is groot dat jij wel eens een avondje hebt zitten swipen of dat er zelfs een date uit voort is gekomen. Toch kom je ook vaak veel mensen tegen die niet serieus zijn of juist te graag willen. Wij helpen je een handje om de allerleukste online dating apps alvast voor jou te noteren en wie weet heb je binnenkort wel dé perfecte match.

1. Happn

Happn is voor mensen die elkaar buiten zijn gepasseerd. Als je dus elkaar geliked hebt en dicht in de buurt van elkaar bent (geweest), krijg je de mogelijkheid om met elkaar te praten. De app lijkt een beetje ontworpen voor mensen die liever niet online willen daten, maar die ook geen mensen in het echte leven durven (of willen) aanspreken. Happn breekt het ijs alvast voor je.

Download de app hier voor iPhone en hier voor Android. 

2. Bumble

Bumble heeft als huisregel dat vrouwen als eerste een bericht moeten sturen en als de man niet binnen 24 uur reageert, verliest hij de match. Door de timer gaan mensen sneller in gesprek maar zorg dat je deze openingszinnen vermijd. Als je iemand bent die uitstelt, is Bumble waarschijnlijk niet de perfecte app voor jou. Misschien ook omdat vrouwen eerst moeten berichten (wat best wel spannend is) maar wel goed voor een onzekere man. 

Download de app hier voor iPhone en hier voor Android. 

3. Hinge

Hinge heeft als doel om profielen boeiender (en nuttiger) te maken dan op apps zoals Tinder. Je kan namelijk veel meer informatie over jezelf invullen en hierdoor krijgen anderen een veel duidelijker beeld van jou. Ze zien namelijk je politieke voorkeur, je religie en zelfs je interesse in het hebben van kinderen. De app helpt je zelfs met het creëren van een goede omschrijving en je profiel zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Als je een serieuze relatie zoekt, is dit de online dating app voor jou.

Download de app hier voor iPhone en hier voor Android. 

4. Her

Her is de grootste online dating app voor lesbische, biseksuele en queer vrouwen. Je kan dates proberen te vinden maar ook vrienden maken. Daarnaast vermeldt de app alle LHBT-evenementen in de buurt. Je Her-account moet geverifieerd worden, dus je hoeft niet bang te zijn dat je een man tegen te komt die zich voordoet als vrouw. Ook kan je aangeven dat je in een relatie zit, maar wel graag nieuwe mensen wil leren kennen op vriendschappelijk niveau.

Download de app hier voor iPhone en hier voor Android. 

online dating apps

5. Badoo

Badoo heeft net als Tinder een aantal bekende functies zoals het aanmaken van een eigen profiel, chatten en een fotoalbum om jezelf te laten zien. Daarnaast kan je, naast het swipen, zelf naar mensen zoeken of meekijken bij een leuke chat of live video stream.

Download de app hier voor iPhone en hier voor Android. 

6. Pepper

Pepper was origineel alleen een datingsite maar heeft nu ook een app. Je beschrijft jezelf met een paar foto’s en video’s. Daarnaast moet je een paar makkelijke vragen beantwoorden en dat is alles wat je nodig hebt voor een volwaardig Pepper-profiel. Lekker simpel en straight to the point. Deze online dating app is vooral in de Randstad populair dus sla je slag en misschien komt hier wel een geweldige match uit. 

Download de app hier voor iPhone en hier voor Android. 

7. Tinder

De koning van de online dating apps. De kans is groot dat je hier wel eens van gehoord hebt en dan waarschijnlijk ook van de hilarische (cringy) openingszinnen die mensen op Tinder gebruiken. Op deze app kan je eroplos swipen en chatten met jouw matches. Je maakt een profiel aan met foto's van jezelf, je interesses en een leuke bio. Dit is de meest gebruikte online dating app over de hele wereld dus er zal vast wel een leuke match voor jou bij zitten. 

Download de app hier voor iPhone en hier voor Android. 

Bron: iphoned.nl, dedatingwijzer.nl | Beeld: Unsplash, iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved