Celebs

Dit bizarre bedrag is Kylie Jenner waard

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Het nieuwe album van Lil Kleine breekt records, Lady Gaga is ready voor moederschap, Fred van Leer maakt zelfs van een kussen één fashionitem en dit is het bizarre-vermogen van de bekende Kylie Jenner.

Lady Gaga ready voor moederschap

De 34-jarige Lady Gaga is helemaal ready voor moederschap. Dat meldt ze in het Amerikaanse modeblad InStyle. “Ik heb heel veel zin om kinderen te krijgen,” zegt ze. De bekende zangeres is momenteel samen met de techondernemer Michael Polansky. Gaga wil eerst trouwen en daarna een gezin stichten. “Ik kijk er naar uit om moeder te worden. Is het niet fantastisch wat wij kunnen? We kunnen een mensen in ons dragen en laten groeien. En dan komt het eruit en is het onze taak om het in leven te houden,” vertelt ze in het interview. 

View post on Instagram
 

Fred van Leer maakt zelf van een kussen een fashionitem

Ook Fred van Leer (43) verveelt zich tijdens deze coronacrisis en doet er alles aan om die verveling te verminderen. Hij doet mee aan de nieuwe challenge, namelijk ‘quarantainepillowchallenge’. Bij deze challenge doe je een kussen voor je met een riem eromheen. Op die manier lijkt het van de voorkant net een jurkje en naar de achterkant moet je gewoon niet kijken..;) Naast Fred van Leer hebben nu ook andere BN’ers dit gedaan, bijvoorbeeld Anna Nooshin. Momenteel gaat deze challenge viral.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Het nieuwe album van Lil Kleine breekt records

Het nieuwste album van Lil Kleine heeft binnen één dag meer dan 4,6 miljoen streams op Spotify behaald. Het album ‘Jongen van de Straat’ is dan ook het meest gestreamde album in Nederlands in heel de geschiedenis. Lil kleine verslaat dus het record uit 2017 van zijn goede vriend en rapper Boef. De laatste keer dat Lil Kleine een record verbrak was in 2018. Hij bracht toen samen met Frenna hun single Verleden Tijd uit. 

View post on Instagram
 

Dit is het bizarre-vermogen van de bekende Kylie Jenner

Kylie Jenner is al eens eerder uitgeroepen tot de jongste miljardair van de wereld. Ook dit jaar wist ze het voor elkaar te krijgen en dat allemaal op haar eigen kracht. Een Amerikaans zakenblad ‘Forbes’ rekende uit dat de 22-jarige Kylie 1,2 miljard dollar waard is. Ook al verdient de jonge miljardair ook bij met de realityserie Keeping up! with the Kardashians, heeft ze deze eer voornamelijk aan haar make-uplijn Kylie Cosmetics te danken. Kylie is met haar 1,2 miljard dollar één van de drie rijkste miljardairs die hun vermogen helemaal op eigen kracht hebben gecreëerd.

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀