News

Anna Nooshin doet boekje open over trouwplannen

Anna Nooshin staat regelmatig met haar liefdesleven in de schijnwerpers. Nadat ze jarenlang samen was met Danny Roumimper, maakt Nassim Zeta haar inmiddels al een poosje heel gelukkig. Vorig jaar maakten de twee tortelduifjes zelfs bekend te gaan trouwen. In een Q&A op YouTube laat Anna nu weten hoe het met de trouwplannen staat.

Hoe gaat het nu met Anna Nooshin?
 

In een persoonlijke Questions & Answers op haar YouTube-kanaal geeft Anna Nooshin ons een update over haar leven. De influencer neemt ons daarin mee in hoe het nu echt met haar gaat. Ze vertelt dat ze op dit moment niet zo lekker in haar vel zit en het lastig vindt om met negatieve comments om te gaan. Aii! Gelukkig heeft de presentatrice ook goed nieuws. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nassim Zeta (@sirzeta) op


Anna Nooshin vertelt over trouwplannen 

Anna noemt zichzelf een hopeloze romanticus en dat is niet voor niets. Hoewel ze niet veel deelt op socials over de relatie tussen haar en Nessim Zeta, is het nog steeds dik aan tussen de twee. 

Groots wordt de bruiloft in ieder geval niet, want Anna zou het helemaal niet erg vinden als het een 'piepkleine aangelegenheid' wordt. "Als het dan zo ver is, is de kans groot dat precies niemand het gaat weten." Wij wachten geduldig af.

Benieuwd naar de hele Q&A? Bekijk hem hieronder.

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook