News

Anna Nooshin en Nassim Zeta wilden eigenlijk helemaal niet trouwen

Ongeveer twee maanden geleden maakten Anna Nooshin en haar lover Nassim Zeta bekend dat ze gingen trouwen. Hoewel Anna vrij snel na de breuk met haar ex Danny Roumimper met Nassim was, lijken ze nog steeds een happy couple. Echter biechtte het koppel laatst wél op dat ze eigenlijk helemaal niet wilden trouwen. Huh? Hoe dat zit lees je hier.

Anna Nooshin gaat trouwen! Wie had dat gedacht, twee maanden na de breuk met Danny? Inmiddels hebben ze een riante villa gekocht samen (die je hier checkt) en zou je denken dat ze al druk bezig zijn met een sprookjesachtig bruiloft. Of toch niet? Anna Nooshin en Nassim Zeta wilden eigenlijk helemaal niet trouwen en zijn daarom nog totaal niet met de bruiloft bezig vertelden ze in onderstaande video. ''Als je dan twee mensen bij elkaar zet die dat eigenlijk nooit echt van plan waren krijg je ook niet echt dat je er elke dag mee bezig bent'' aldus Anna.

anna nooshin nassim zeta trouwen bruiloft

Als er dan toch over wedding plans wordt gesproken is Nassim er iets meer mee bezig omdat hij een man is van het plannen. Daarnaast verklapte Anna ook dat we geen grote bruiloft hoeven te verwachten met 'poef-jurk' en een flinke gastenlijst. De bruiloft houden ze graag klein, het liefst trouwt Anna, als het aan haar ilgt, bij de gemeente met alleen familie en vrienden.

 

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved