Celebs

Dit zijn de Instagram-accounts van alle Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 6

Het is eindelijk zo ver, de eerste aflevering van Ex On The Beach Double Dutch seizoen 6 is geweest. We hebben waarschijnlijk nu al een favoriet, maar helaas moeten we weer een week wachten voor een nieuwe aflevering. Niet getreurd! Je kan namelijk alle EOTB-deelnemers volgen op Instagram. Let’s go!

Alessio
De Belgische Alessio lijkt op een nette jongen, maar is hij dat ook daadwerkelijk? De ideale droomvrouw van Alessio heeft lichte ogen, donker haar en een mooie kont. “‘Het welkomsdrankje was wel pittig, maar ik denk dat ik nog pittiger ben dan dat,” aldus Alessio. Klik hier om zijn Instagram-account te bewonderen.

Ayla
Deze spontane blondine is erg sportief en veel bezig met haar uiterlijk. Ze heeft een zwak voor lange, gespierde, oudere mannen met tattoo’s en het liefst ook nog een lekker kleurtje. Ayla zegt: “Werk ervan maken dat hoeft niet eens. Als ik zeg ‘hier komen!’, dan komt ‘ie!” Ben jij benieuwd naar Ayla haar Instagram-account? Klik dan hier.

Dante
Eén ding is zeker, Dante heeft alle looks mee! Hij valt op vrouwen die iets aan zichzelf hebben gedaan. Hij zegt dan ook: “Als ik in de villa mijn barbiepop vind, dan is ze van mij totdat er een andere barbie verschijnt die mooier is.” Ben jij benieuwd naar al de looks van Dante? Klik dan hier.

Dennis
Van kinderachtig gedrag is de Haagse Dennis niet gediend. Hij vindt billen super opwindend en gaat in Thailand ook 100% voor lust. Klik hier voor Dennis zijn Instagram-account. 

Julie
Julie geniet volop van het leven. Ze is gek op spontane acties, maar speelt vaak hard to get. Ze valt op grote, getinte en atletische mannen. “Ik denk niet dat iemand hier op het eiland de ware gaat zijn. Het zijn allemaal fuckboys, dat weet ik nu al,” zegt ze. Ben jij benieuwd naar het leven van Julie? Klik dan hier

Levi
De Dominicaans-Antilliaanse Levi is in het dagelijkse leven personal trainer. Hij is dan ook gek op vrouwen met mooie billen en heeft een hekel aan mensen die het altijd beter denken te weten. Levi hoeft weinig te doen voor aandacht, “meestal komen de dames naar mij toe, ik hoef niet veel moeite te doen.” Klik hier voor zijn Instagram-account.

Lynn
Lynn noemt zichzelf de ‘master van de masters’ als het gaat om mannen. Lynn heeft niks aan zichzelf laten doen: “Ik vind het niet nodig om nep-borsten en nep-lippen te hebben om knap, aantrekkelijk of mooi te zijn.” Ze heeft een zwak voor onbereikbare mannen. Zodra iemand ook maar iets probeert bij haar man komt Psycho Lynn naar boven. Ben jij benieuwd naar het leven van Lynn? Klik dan hier

Olivia
Olivia hoopt haar ware te vinden tijdens haar deelname aan het programma. Ouder, gespierder en groter, dat zijn de eisen van het Belgische prinsesje. “Mijn mama zegt dat ik een prinsesje ben,” aldus Olivia. Klik hier om te kijken hoe haar prinsessenleven eruit ziet.

Wil jij de EOTB’s deelnemers nog beter leren kennen? Klik dan hier.

Bron: MTV | Beeld: Tigris Media BV