News

Dit zijn de kandidaten van Ex On The Beach: Double Dutch 2020

Het duurt niet lang meer of we kunnen allemaal weer genieten van een nieuwe dosis drama in paradise. Het vorige seizoen was al smullen, maar ook dit jaar spoelen er weer acht sexy singles aan op het strand van Thailand die de strijd aangaan met de tablet of terror. Kijk je mee naar de kandidaten van Ex On The Beach: Double Dutch 2020? 

Dit zijn de kandidaten van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 6

Alessio (24)
De Vlaamse Alessio heeft Italiaanse roots en gaat in Thailand op zoek naar zowel liefde als lust. Zijn ideale partner heeft donker haar, lichte ogen en een goede booty. Wij zijn benieuwd hoe het deze smooth boy vergaat in het Thaise paradijs. 

Ayla (23)
Deze gezellige Brabantse beauty queen is dol op sporten en valt dan ook op gespierde mannen met tattoo's en het liefst ook nog met een goede tan. De pittige Ayla hoopt dat er een hele specifieke ex van haar langskomt... Die is ready voor trouble in paradise. 

Dante (22)
Dante valt absoluut in de categorie knappe Vlaamse mannen. Volgens hemzelf heeft deze Belg alles al gedaan op seksueel gebied. Hij valt op vrouwen die iets aan zichzelf hebben laten doen. Dat moet op het strand van Thailand vast goedkomen, right

Dennis (22)

Alles wat van Dennis (22) is, is van hem. Ondanks dat hij meestal na 1 keer seks is uitgekeken, is deze booty-lover 24/7 bezig met vrouwen. Dennis kan slecht tegen kinderachtig gedrag en dames die denken dat ze alles zijn. Wij wensen hem alvast veel succes in Ex On The Beach.Julie (23)
De spontane Julie speelt graag hard to get, maar kan ook heel erg jaloers zijn. Ze valt vooral op grote, getinte en atletische mannen. Oef! Let's see wat de tablet of terror dit seizoen allemaal voor haar in petto heeft. 

Levi (26)
De Dominicaans-Antilliaanse Levi (26) gaat in de Double Dutch villa vooral op zoek naar lust. Deze personal trainer is gek op vrouwen met mooie billen. We get that. We zijn benieuwd wat voor exen er allemaal voor hem aanspoelen op het Thaise strand.

Lynn (22)

Lynn heeft niets aan zichzelf laten doen en is dat ook niet van plan. Ze houdt wel van mannen die een beetje gek zijn en weten wat ze willen. Ze noemt zichzelf de 'master van de masters' als het om versieren gaat en gaat het liefst voor de onbereikbare man. Lynn wordt wel heel snel jaloers en verandert dan in een psycho versie van zichzelf. Oh, oh...

Olivia (23)
Ouder, gespierder en groter: dat zijn de eisen om het hart van de Antwerpse Olivia voor je te winnen. Het is ook wel de prinses van het zesde seizoen van Ex On The Beach. The queen of the villa zou toch het liefste de ware overhouden aan haar avontuur in Thailand. Gaat dit haar lukken, of komt het bij Ex On The Beach niet verder dan lust? 

Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 6 op tv

Het zesde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch 2020 is vanaf 5 april iedere zondag om 21.30 uur te zien op MTV en Videoland. 

Bron: MTV | Beeld: Tigris Media BV

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook