News

Deze Love Island-kandidaten zijn gevraagd voor Ex On The Beach

Niet alleen de kandidaten van de Nederlandse Love Island lieten ons wekenlang smullen van alle drama in paradise, ook de UK-versie gaf ons veel vermaak. De relaties uit dit programma hielden helaas niet allemaal stand. Toch hoeven we onze portie juice niet lang te missen, want een van de populairste setjes uit Love Island-Uk is gevraagd voor nóg meer reality-tv, namelijk een deelname aan Ex On The Beach.  

Maura Higgins en Curtis Pritchard gevraagd voor EOTB

Als je seizoen vijf van Love Island-UK hebt gekeken dan ben je het waarschijnlijk wel met ons eens dat Maura en Curtis een van de leukste setjes waren. Toch strandde de relatie van deze twee lovebirds al snel na de opnames. Super jammer! Maura schreef een paar weken geleden op Instagram: “Curtis en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan. We hebben genoten van de geweldige ervaringen in de Love Island-villa en willen iedereen bedanken voor hun steun voor onze relatie.”

Gelukkig konden we al snel meer van deze twee zien, want Maura deed mee aan Dancing On Ice en Curtis aan The Greatest Dancer. Inmiddels hebben de makers van Ex On The Beach UK de twee ex-geliefden benaderd om mee te doen aan het programma met de tablet of terror. Wij zijn heel benieuwd of de twee ook echt mee gaan doen aan de realityserie. Stay tuned!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Curtis Pritchard (@curtispritchard12) op

Beeld: iStock | Bron: LoveReality

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved