Celebs

Alles over influencer Rianne Meijer

Rianne Meijer heb je ongetwijfeld wel eens langs zien komen op je Instagram-feed. Deze babe post de leukste content en de mooiste outfit kiekjes. Daarnaast deelt ze ook de ongefilterde kant van haar influencer leven met haar lover Roy en toypoedel Harvey. Heerlijk om een keer iets herkenbaars te zien op Instagram toch? Wij vertellen je alles wat je wil weten over Rianne Meijer. 

Jeugd van Rianne Meijer

De inmiddels alweer 27-jarige influencer Rianne Meijer is geboren in Ermelo en heeft daar haar hele jeugd gewoond. Haar ouders zijn christelijk en zo is ze zelf ook opgevoed, ze ging vroeger elke zondag naar de kerk. Toen ze 21 jaar was verhuisde ze naar de grote stad Amsterdam. Inmiddels heeft Rianne Meijer bijna 600K volgers op Instagram en heeft zij al behoorlijk wat levenservaring opgebouwd de afgelopen jaren, zowel met haar school, hobby’s en alle tripjes die ze al heeft gemaakt. 

Watch on YouTube

De schoolcarrière van Rianne Meijer

Na de basisschool ging Rianne Meijer naar het atheneum. Na vier jaar is ze afgestroomd naar havo. Nadat ze hier haar diploma voor had gehaald begon ze aan de studie TMO Fashion Business School in Doorn. Dit paste eigenlijk niet zo goed bij haar en ze stopte ermee. Toch wilde ze iets in de fashion, want vervolgens ging Rianne naar de AMFI (Amsterdam Fashion Institute), maar na een half jaar kwam ze tot de conclusie dat ook deze opleiding niet haar roeping was. Ze gaf de moed niet op en begon ook aan de studies Commerciële Economie en Communicatie. Uiteindelijk bleken deze studies haar ook niet te liggen. Ze heeft dus best veel geprobeerd, maar het bleek allemaal niet echt haar ding. Toch is ze goed terecht gekomen. Iedereen vindt haar geweldig, dit komt deels door haar oprechtheid. Wij zijn stiekem ook groot fan!

De sportieve kant van Rianne Meijer 

Het lichaam van Rianne Meijer ziet er natuurlijk goed uit, maar dit heeft zeker een reden. Vroeger was Rianne een échte fitgirl. Vanaf jonge leeftijd heeft ze danslessen gevolgd. Ze begon met ballet en heeft daarna jazz en modern gedaan in Ermelo. Dit deed ze voor ongeveer 8 á 10 jaar. Ze was zo goed dat ze zelf wedstrijden danste in landen zoals; Moskou en Servië. Naast haar danscarrière heeft Rianne tijdens haar jeugd ook op korfbal gezeten en daar had ze super veel lol in. Inmiddels zit ze niet meer op een sport, maar ze traint natuurlijk nog wel. Die losse heupjes zal ze waarschijnlijk ook nooit verliezen..;)

Rianne MeijerRianne Meijer als influencer

Rianne begon haar Instagram-carriere als model. Ze had een kantoorbaantje bij Models at Work, maar postte ondertussen ook eigen foto’s op Instagram. Dit waren selfies of foto’s in bikini. Doordat ze hierdoor vooral de aandacht van mannen trok, besloot ze het roer om te gooien. Ze maakte foto’s in mooie outfits en hierdoor begonnen ook vrouwen haar te volgen. Toen ze 80.000 volgers had, ging ze samenwerken met een kledingmerk. Dit leverde veel meer op dan haar salaris bij Models at Work waardoor ze besloot om van Instagram haar werk te maken. Nu heeft Rianne al meer dan een half miljoen volgers en kreeg wereldwijde bekendheid vanwege haar hilarische realistische Instagram-posts. 

View post on Instagram
 

Het liefdesleven van Rianne Meijer

Rianne was vanaf haar twaalfde al veel bezig met jongens, maar durfde nooit echt de stap te zetten om te gaan daten. Rond haar achttiende begon ze vaker af te spreken. Ze vertelde in een vlog dat ze best vaak verliefd werd en dacht dat het serieus was. Helaas dachten die jongens daar vaak anders over. Daarom wilde ze op een gegeven moment echt bevestiging hebben. “Hey Rianne, jij bent echt leuk. Dat wilde ik gewoon horen”, vertelt ze in haar vlog. Toen ze 23 was en op een Tinder-date ging met Roy, was het liefde op het eerste gezicht. Ze zijn nu nog steeds gelukkig samen.

Tips nodig voor een Tinder-date? Lees ze hier.

View post on Instagram
 

Het nieuwe huis van Rianne Meijer

In december 2019 kreeg het koppel de sleutels van hun nieuwe huis. Het duurde even voordat de twee er in konden, aangezien het helemaal verbouwd moest worden. Inmiddels wonen Rianne en Roy nu in het nieuwe huis en kan hun geluk niet op. Ze hebben nu eindelijk een tuin en dat is zeker een uitkomst voor hun toypoedel Harvey. Rianne heeft veel Youtube-video’s gemaakt over de verhuizing en de verbouwing van het nieuwe huis. Super leuk om te kijken..;)

Watch on YouTube

Bron: rtlz.nl, uitmagazine.com | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀