Lifestyle

5 tips voor een succesvolle date die jij veel eerder had willen weten

Je hebt eindelijk je prins op het witte paard gevonden en blijkbaar ziet hij jou ook wel zitten, want er staat een date gepland. Spannend! Om je crush te veroveren moet de eerste date natuurlijk wel vlekkeloos verlopen, maar blunders liggen op de loer... Daarom geven wij jou vandaag tips voor een onvergetelijke date.

Date tip 1: Beslis wat jullie gaan doen
Hij heeft je op date gevraagd en nu is het jouw beurt. Neem zelf het initiatief en beslis wat jullie gaan doen op jullie eerste date. Kies een activiteit waar jij je goed bij voelt en die je leuk vindt, dan ligt het daar in ieder geval niet aan.

Lees ook: 7 x de leukste budget ideeën voor jou en je crush

Date tip 2: Trek kleding aan waar jij je comfortabel in voelt
Vergeet hoge stiletto's (want: val gevaar!) en rode lipstick (want: lipstick op je tand), maar kies juist kleding waarin jij je 'chill' en op je gemak voelt. Een date is al spannend genoeg, dus het is wel zo prettig dat je niet de hele tijd op je outfit hoeft te letten, maar je gewoon kunt focussen op hem. Tijdens een van jullie volgende dates kun je altijd nog eens uitpakken met een verrassende look ;-).

Date tip 3: Wees jezelf
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar wees gewoon jezelf tijdens de date. Het is onmogelijk om de je de hele tijd anders voor te doen dan je eigenlijk bent. Daarnaast moet hij vallen voor jou als persoon, niet voor het meisje dat jij 'probeert te zijn'.

date date date

Date tip 4: Stel vragen
Of het nou je eerste date is of jullie er al vier dates op hebben zitten, blijf geïnteresseerd en stel zelf vragen. Niets is vervelender dan de alleen maar verhalen aan te horen van de ander. Ook al vindt hij je hartstikke leuk, hij wil waarschijnlijk af en toe ook best eens iets over zichzelf vertellen.

Date tip 5: Loop niet te hard van stapel
De date zit erop. Het liefst app je hem gelijk voor een vervolgdate, maar ho stop. Loop niet gelijk te hard van stapel. Relax. We willen hem natuurlijk niet afschrikken. Stel daarom niet gelijk voor om de volgende date naar je ouders te gaan, maar take it easy. Jullie hebben alle tijd.

Date tip 6: Ga niet naar de bioscoop
Jij kiest de date uit en gaat voor de bioscoop. Lekker makkelijk en het voorkomt ongemakkelijke stiltes. Wij snappen de keuze, maar bewaar dit voor een tweede of derde date. Je leert hem namelijk tijdens een avondje bios helemaal niet kennen, waardoor je achteraf niet weet of je eigenlijk wel een tweede date met hem wilt.

Date tip 7: Kom op tijd
Wij kennen natuurlijk allemaal de term Fashionably late, helaas komt dit in het woordenboek van de man niet voor. Zorg er daarom gewoon voor dat je op tijd bent, scheelt hem waarschijnlijk ook een hoop zenuwen.

Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook