News

Vanaf deze datum staat The Bachelorette met Gaby Blaaser op Videoland

Naast Temptation Island, Love is Blind en The Circle hebben we nu nog iets om naar uit te kijken. Binnenkort zal dan ook eindelijk de Nederlandse versie van The Bachelorette te zien zijn met niemand minder dan de 33-jarige influencer Gaby Blaaser. Nog even aftellen en dan is het zo ver.

The Bachelorette te zien vanaf 20 mei 2020

Gaby Blaaser is naar Zuid-Afrika afgereisd om haar liefde te vinden, door middel van het Amerikaanse programma The Bachelorette. Achttien vrijgezellen mannen zullen hun uiterste best doen om Gaby te kunnen veroveren. Zelf weet Gaby als geen ander wat ze zoekt in een partner en is ze ready voor de volgende stap in haar leven. Tijdens verschillende activiteiten zal zij alle vrijgezellen stuk voor stuk beter leren kennen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Gaby Blaaser: “Het was echt een sprookje”

Rick Brandsteder is de presentator van het nieuwe programma. Gaby vertelde: “Deze bijzondere vorm van ‘daten’ heb ik als heel speciaal ervaren. Het was meer dan ik vooraf had durven dromen; de romantische locatie, het enthousiasme van de mannen en de geweldige dates.. het was een écht sprookje dat me voor altijd zal bijblijven”.

Lees ook: Goed nieuws voor de fans van ‘Love is Blind en ‘The Circle

Bron: rtlboulevard | Beeld: Bruno Press