Goed nieuws voor de fans van 'Love is Blind en 'The Circle

Films & Series door Isabel

Heb jij de Netflix series 'Love is Blind' en 'The CIrcle' al uitgespeeld? Geen zorgen, Netflix maakte vandaag bekend dat er nieuwe seizoenen op de planning staan. Ja je leest het goed seizoenen, dat is dus meervoud.

Twee nieuwe seizoenen: Love is Blind en The Circle 

Netflix plaatste gister op Twitter een leuke mededeling. Er komen van allebei de Netflix-shows nog twee seizoenen aan en juist in deze tijd is dat alles wat we nodig hebben. Love is Blind en The Circle zijn beide Amerikaanse programma's, maar in Nederland zijn deze shows ook al erg populair.

Love is Blind

In de show Love is Blind gaat een grote groep singles het experiment aan om een partner te vinden voor de rest van hun leven. Ze doen dit door in verschillende cabines te praten met allemaal andere singles. Zonder elkaar ooit echt te zien zal er een aanzoek gedaan worden. Uiteraard is er door de diepgaande gesprekken in de cabines al een sterke band, zo sterk dat ze zelfs, ‘I love you’, durven te zeggen. Na het aanzoek zullen ze elkaar dan eindelijk zien en pas dan komen ze erachter of liefde wel echt blind is.

The Circle

In The Circle gaat het er net iets anders aan toe. Je volgt acht totaal onbekende mensen, die elkaar nog nooit gehoord of zelfs gezien hebben. Iedereen heeft een eigen appartement gekregen, waar ze in verblijven tijdens de show. In The Circle kan je zijn wie je wilt aangezien toch niemand je kent. Je weet dus nooit tegen wie je speelt, maar met een prijs van $100.000 is iedereen erg gefocust.

Bron: Netflix, rtlboulevard | Beeld: Getty Images