Lifestyle

Temptation-Rosanna doet bizarre uitspraak: ‘Ik wil naar China vliegen met een pistool’

Het coronavirus zet een hoop mensen aan het denken. Veel mensen delen berichten via sociale media. Verschillende emoties komen los in deze heftige periode, ook bij de Rosanna Voorwald. De oude Temptation Islander-Rosanna is boos op de inwoners van China, de plek waar het virus is ontstaan. Rosanna doet hierover een bizarre uitspraak.

‘Ik wil er heen vliegen met een pistool’

Rosanna Voorwald plaatst op Instagram een boze video, gericht aan haar volgers: “Jongens, ik ben echt zó boos. Die Chinezen irriteren mij echt man. Die denken dat het aan die dieren ligt, terwijl ze zelf alles vreten!” ​Na deze uitspraak geeft Rosanna aan wat ze het liefst met de Chinezen zou willen doen. De realityster wilt dit soort gebeurtenissen voorkomen en wilt hier best wel eigen maatregelen voor nemen. “Ik wil dat jullie weten dat ik ben gemaakt in Wuhan, China, dus ik heb daar ook gewoond. Maar ik ben heel erg tegen dat volk en hun mentaliteit. Ik ben zo pissig, ik wil er heen vliegen en een pistool meenemen, want ik ben klaar voor oorlog!” 

Ze doelt hiermee op het tragische nieuws, wat op dit moment gebeurt in China.

Kritiek op de uitspraak van Rosanna

De Instagram-stories van Rosanna leveren veel kritiek op. Mensen vinden dat de uitspraken die ze doet veel te ver gaan. Rosanna is het daar totaal niet mee eens: “Ik krijg nu allemaal haatberichtjes van Chinezen, maar ik geef gewoon mijn mening. Ik vind het afschuwelijk wat zij doen met dieren daar en dat is mijn mening.”

Boze reacties

Bekijk hieronder het bericht van Rosanna. Dit is gedeeld door iemand die woest is op Rosanna. Zet zet bij haar post: ”Rosanna Voorwald posted this video on her own Instagram story on 2020/03/13. Where she says: “I’m going there and I will kill them all, I’m so mad” and “I really want to fly over there and take my gun, because I’m ready for war”. We can’t accept this, THIS IS NOT A JOKE, but a serious threat.”

Beeld: RTL