Lifestyle

Deze situaties maak jij sowieso mee tijdens een bezoekje aan de bioscoop

Yayyy, vanavond ga jij naar de bios om eindelijk die film te zien waar je het al weken over hebt. Een duur grapje, zo’n bezoekje aan de bioscoop, met het is wel altijd heel erg leuk om een film op dat grote scherm te kunnen zien. Als jij weleens naar de bioscoop bent geweest zul jij de volgende dingen hoe dan ook herkennen. Deze situaties maak jij namelijk sowieso mee tijdens een bezoekje aan de bioscoop.

Je geeft veel te veel geld uit aan snacks
Alsof het kaartje voor de film zelf nog niet duur genoeg is, zijn ook de snacks achterlijk duur. €7 voor een bak popcorn, wie verzint zoiets?! Toch haal jij bij ieder bezoek wel wat te snacken voor tijdens de film. Hoort erbij, toch?

Drankjes sneak jij gewoon mee naar binnen
Omdat je snacks al zo duur zijn, vertik jij het om ook nog eens heel veel geld voor een drankje te betalen. Voordat je naar de bioscoop gaat, breng jij nog even een bezoekje aan de supermarkt. Zo’n flesje drinken kun je echt wel naar binnen sneaken. Scheelt weer een paar euries ;-).

Er zit iemand achter je die constant tegen je stoel aan schopt
Als je dan eindelijk je plekje in de zaal gevonden hebt, komt er al snel iemand achter je zitten. Prima, maar niet wanneer diegene contstant tegen je stoel aan zit te schoppen. Je probeert subtiel te laten merken dat je het behoorlijk irritant vindt, door af en toe een boze blik te geven.

Popcorn valt op de grond
Het is donker in de zaal, dus als je even niet oppast ligt jouw bak met popcorn op de grond. Shit… Nu maar hopen dat niemand het gezien heeft. Na de film loop jij snel naar de uitgang, in de hoop dat je niet aangesproken wordt.
Je bijt te hard op een maiskorrel
Deze situatie zal niet iedereen herkennen, maar is wel herkenbaar voor iedereen die popcorn eet bij de bioscoop. Hoewel de popcorn heel erg lekker is, zitten er soms nog wat van die harde maiskorrels in. Je bijt daarom ook minimaal 3 keer op een harde maiskorrel en hoopt vooral dat je geen stuk van je tand mist.

Er zit een lang iemand voor je (of iemand met véél kapsel)
Op een of andere manier krijg jij het voor elkaar om al-tijd achter iemand te zitten die ontzettend lang is, of gewoon heel veel kapsel heeft. Lekker, kun je de hele film tegen het achterhoofd van diegene voor je aankijken…

Mensen die praten tijdens de film / telefoon die rinkelt
Sommige mensen lijken maar niet te begrijpen dat het hartstikke irritant is als ze de hele tijd door de film heen praten. Ook deze mensen geef jij subtiel een boze blik, in de hoop dat ze stoppen met praten. En alsof dat nog niet irritant genoeg is, gaan er ook steeds telefoons rinkelen.

Kleffe stelletjes
Liefde is mooi, dat is zeker waar. Maar soms kunnen sommige stellen net iets te ver gaan in het openbaar. Tijdens ieder bioscoopbezoek kom jij wel een stel tegen die nét iets te klef is. Maar ach, leven en laten leven. Ze zijn gewoon heel erg gek op elkaar.

Beeld: iStock