Food

KFC introduceert Chicken & Donuts

Voor de echte KFC-lovers is er goed nieuws, want de fastfood-keten komt met een nieuw snack. Ze zijn een totaal andere weg in geslagen en wij konden onze oren niet geloven. De combinatie van hartig en zoet is op een bijzondere wijze gecombineerd. Is dit straks dé nieuwe favoriet? 

Kentucky Fried Chicken & Donuts

KFC denkt out of the box en lanceert iets geweldigs. Geen chicken and waffles, maar kip en donuts. Het gerecht heet Kentucky Fried Chicken & Donuts in a basket. Als je dit bestelt krijg je een mandje met gefrituurde kip én donuts. Je kunt dan kiezen voor gefrituurde kip met bot of zonder bot, geserveerd met één of twee donuts. In Amerika is dit helemaal hot and happening en daarom wordt het nu geïntroduceerd in de Verenigde Staten.

View post on Instagram
 

Alleen verkrijgbaar in Amerika

Voor de mensen die dachten dat dit dé perfecte vettige snack zou zijn voor na een avondje stappen in Nederland, moeten wij helaas teleurstellen. Het is op dit moment alleen nog maar verkrijgbaar in Amerika. Het is nog niet bekend of dit überhaupt naar ons kikkerlandje overwaait, maar wij zijn stiekem wel erg benieuwd.

Bron: favorflav.com | Beeld: Getty Images

Must reads 👀