Lifestyle

Influencer vraagt onbekenden om zoendend met haar op de foto te gaan

Wat als je alleen op reis bent maar tóch die romantische foto’s wil voor je feed? Tenzij je een professional bent in Photoshop en bewerken, is het bijna onmogelijk om een knappe hunk in jouw foto te editen. Influencer Kristiana Kuqi liet zich hierdoor niet weerhouden en vroeg onbekenden om met haar deze schattige kiekjes te maken. 

Influencers kust met onbekende kussen

Parijs is natuurlijk de stad van de liefde. Hoe jammer is het dan om daar niet met je lover te zijn?! Daarnaast is het helemaal spannend om alleen op vakantie te gaan. Kristina nam het heft in eigen handen en begon onbekende mannen te vragen om haar te zoenen voor bezienswaardigheden in de landen waar zij op vakantie was. De eerste keer dat de influencer op dit idee kwam, was namelijk in Parijs. Ze was op dat moment met een goede vriend en vlak voordat ze naar het vliegveld zouden gaan, bedacht ze om een onbekende te kussen voor de Eiffeltoren. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristiana Kuqi (@kristianakuqi) on

Zelfvertrouwen 

Doordat de reacties enorm spontaan waren gaf het Kristina een enorme kick. “Elke keer was ik verbaasd en dacht: wow, ik ging er echt voor en heb het gewoon gedaan”, vertelt ze tegen Insider. “Het voelt goed om zoiets gedurfd en abnormaals te doen”, voegt ze toe. Het gaf haar zelfvertrouwen. Dat zij, als vrouw, aan een vreemde man vroeg of hij haar wilde zoenen zonder enige andere intentie. Volgens Kristina is dit dus de perfecte tip om zelfverzekerder te worden.

Icoon op Twitter

De influencer kwam onder de aandacht toen mensen haar foto in Parijs opmerken op Twitter. Mensen noemden haar een legende en hadden enorm respect voor haar zelfvertrouwen. Ze vonden het stoer om te zien dat zij geen boy/girlfriend nodig had om een geslaagde vakantie te hebben. Andere vrouwen reageerden ook met dezelfde soort foto’s op de haar tweets. “Ik vond het geweldig om te zien dat andere vrouwen hetzelfde deden als ik, ook verbaasde het mij niet” zegt Kristina. 

Ze houdt van reizen en wil dit nog graag blijven doen. Ook het zoenen van onbekenden bevalt haar nog steeds. Toch wil ze dit alleen doen op het juiste moment en de juiste plek. You go girl!

Bron: Insider | Beeld: Unsplash