Celebs

Alles over het vriendje van NikkieTutorials: Dylan Drossaers

NikkieTutorials oftewel Nikkie de Jager, is een beauty-artist die razend populair is op YouTube. Al jaren plaatst ze op haar account make-up video’s. Met haar filmpjes weet ze veel kijkers te inspireren. Inmiddels heeft ze een relatie met Dylan Drossaers. We weten eigenlijk vrijwel niks over hem. Daar komt nu verandering in, want wij vertellen je alles over Dylan.

Vriend van Nikkie de Jager: Dylan Drossaers

Nikkie de Jager heeft al één jaar een relatie met Dylan Droassaers. Iedereen was benieuwd naar de vriend van Nikkie, want hoe zag hij eruit? Gelukkig plaatste ze al snel daarna een foto op Instagram met de tekst: “The biggest 2018 hit that wasn’t included in my new video yesterday… meet the guy that has changed my life!” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Vriend van Nikkie de Jager: Dylan Drossaers verloofd

Niet lang daarna kwam in augustus het grote nieuws naar boven: de twee zijn verloofd! In Italië gebeurde het, hij pakte dit moment om haar ten huwelijk te vragen! Grota Palazzese was het restaurant waar hij op zijn knieën ging voor de YouTube-ster. Het was de bedoeling dat ze in 2020 zouden trouwen, maar dat ging door de coronacrisis helaas niet door. Wil jij weten hoe het aanzoek er precies aan toe ging? Bekijk de video hier: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Vriend van Nikkie de Jager: privéleven Dylan Drossaers 

Maar wat weten we nou eigenlijk over Dylan? Deze twintiger en komt uit Noord-Brabant en woont in de stad Eindhoven. Op Dylan’s Facebook-profiel deelt hij zijn relatiestatus: ‘In een relatie met Nikkie de Jager’. Hij is een echte fan van de voetbalclub: Liverpool FC. Dit zie je terugkomen op zijn Facebook-pagina. Zijn relatie met Nikkie begon in de zomer van 2018. Dylan onthult helaas verder weinig op social media.

Nikkie de Jager over Dylan Drossaers 

Nikkie zelf vertelt wel over haar vriend Dylan. Ze zegt onder andere in haar meest recente video dat hij ‘goedhartig’ is en ze voegde eraan toe dat hij een sterk en inspirerend mens is. Vier weken geleden kwam hij in de video van Nikkie tevoorschijn en deed haar make-up:

Vriend van Nikkie de Jager: thuissituatie Dylan Drossaers 

Hoe en waar de twee wonen? Volgens Bekende Buren tekende Nikkie in de zomer van 2019 een contract in het dorpje Uden. Het huis is een landhuis met bijgebouw. De vraagprijs van het beveiligde pand met een jacuzzi, whirlpool, stoomcabine en sauna, was 945.000 euro. Nikkie heeft er waarschijnlijk 645.000 euro voor betaald. Wow! In de video ‘Family Picks’ bevestigt de YouTube-ster de grootte van het huis: “Het huis is zo ontzettend groot en ik lieg niet, we praten met een walkietalkie.” Nikkie stelt daarnaast een aantal vragen aan Dylan over de walkietalkie. Ze vraagt onder andere wat zijn lievelingsmaaltijden zijn. Daarop reageert hij met een top drie: gamba’s met spaghetti en truffel, kapsalon en lasagne. 

Vriend van Nikkie de Jager: Dylan Drossaers over Coming-Out

Het is inmiddels al algemeen bekend dat zijn verloofde Nikkie op YouTube een ‘Coming-Out’ video plaatste: Nikkie bleek namelijk een transgender vrouw te zijn. Alleen hoe reageerde Dylan daarop? In de video waarin ze het nieuws vertelde, zei ze: “Toen ik het verhaal vertelde, was hij wel even geschokt, maar dat is iets tussen ons.” Vorige week was Nikkie op bezoek bij de The Ellen DeGeneres Show en zei de YouTube-ster: “Ik begon met huilen en mijn verloofde Dylan zat naast me. Hij gaf me kracht en vertelde me dat ik het kon.”

Beeld: Bruno Press