News

Hier bekijk je de aflevering waarin NikkieTutorials te gast is bij The Ellen DeGeneres Show

Al eerder lieten we jullie weten dat Nikkie de Jager, ofwel NikkieTutorials, werd uitgenodigd om op de bank bij Ellen Degeneres haar verhaal te doen. Dit allemaal naar aanleiding van haar coming-out video. Inmiddels is de show geweest en ben jij natuurlijk enorm benieuwd waar je dit terug kunt kijken. Daarom hebben wij voor jou uitgezocht waar je de aflevering terug kan kijken. Benieuwd? Lees dan snel door.

NikkieTutorials te gast bij The Ellen DeGeneres Show na coming-out video

We lieten jullie laatst al weten dat Nikkie te gast zou zijn bij The Ellen DeGeneres Show. Inmiddels zitten de opnames erop en is de video te zien, waarin Nikkie samen met Ellen praat over haar coming-out.

Na een korte introductie verschijnt Nikkie breed lachend in Ellen’s show. Onder luid geklap neemt ze plaats op de bank en bedankt ze Ellen. Nikkie is gevraagd voor het programma na haar coming-out video die ze afgelopen week op YouTube plaatste. Deze is al meer dan 32 miljoen keer is bekeken en zorgde voor een hoop positieve reacties. Hieronder de video:

NikkieTutorials over haar coming-out video en chanteur

In de aflevering van The Ellen Degeneres Show praat Nikkie onder andere over deze coming-out video , maar ook vertelt ze ook meer over de persoon die haar chanteerde. Daarnaast praat ze over haar jeugd en spreekt ze lovend over haar moeder en verloofde. De aflevering waarin Nikkie te gast is bij The Ellen DeGeneres Show kan je hieronder bekijken.

Beeld: Getty Images