Lifestyle

Zo krijg je in de winter ook die sunkissed glow

Buiten is het ijskoud en wanneer er eindelijk weer eens een waterig zonnetje op je gezicht veRschijnt, word je daar niet bepaald bruin van. Hello winter! Heb jij geen zin om te wachten tot het weer zomer is en wil je nu alvast die fijne sunkissed glow op je gezicht? No worries, wij hebben wat tips voor je. 

Het is hartje winter en dat betekent: bye zongebruind huidje, hallo bleek gezichtje. Of course, wanneer je wat witjes ziet kun je er ook voor kiezen om een zonnebankje te pakken, maar helaas is dit niet goed voor onze huid. Daarbij is het ook niet zo goed voor je portemonnee om regelmatig de zonnestudio in te duiken. Gelukkig zijn er ook een heleboel andere manieren om ook in de winter rond te lopen met die ultieme summer glow op je gezicht. Hoe? Lees snel verder!

1. Zorg ervoor dat je veel sport
Wacht, we horen je al denken: van sporten krijg je toch een rood tomatenhoofd? Klopt, maar daar hebben we het nu gelukkig niet over. Wanneer je regelmatig de gym induikt, danslessen volgt of een extra rondje hardloopt, dan zorgt dat ervoor dat je fit wordt. En wanneer je van binnen helemaal healthy bent, straal je dat dus ook uit. Om over de rest van de voordelen van sporten nog maar te spreken. Hello summer glow!

2. Let erop wat je allemaal in je mond stopt
Yep, alle gekte rondom de feestdagen is weer voorbij, wat betekent dat we weer normaal gaan eten. Al die etentjes en lekkere drankjes in december waren superfijn, maar erg goed voor je huid was het niet. Wil je tijdens de koude dagen ervoor zorgen dat je huid aan alle kanten straalt, zorg dan dat je gezond eet en veel water drinkt. Simpel, maar als je veel vocht binnenkrijgt, hydrateer jij je huid goed en blijft ze soepel. Drink minimaal 2 liter per dag en je zal al snel merken dat je er een stuk stralender uit gaat zien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Angelina Yaaj <3 (@angelina_angel01) op

3. Gebruik de juiste make-uptools
Nobody ever died van een goede make-upje op haar gezicht, right? Wanneer je in de winter niet als een sneeuwvlokje de straat op wil gaan, maak je look dan af met de juiste tools die je gezicht net wat extra glans geven. Er zijn verschillende producten die dat voor je doen. Denk bijvoorbeeld aan een fijne bronzer op je wangen. Daar krijgt je gezicht niet alleen wat meer kleur van, het zorgt ook voor wat mooie, strakke contouren in je gezicht. Wil je je werk helemaal shiney afronden, maak het dan af met een fijne highlighter. Breng deze aan in je ooghoeken voor een frissere blik en vergeet ook vooral je wangen niet even mee te nemen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VITA LIBERATA (@vitaliberata) op

4. Schaf een fijne bronzing lotion aan
Over de juiste make-uptools gesproken: een goede bronzing lotion in je make-upstash is ook geen overbodige luxe. Het geeft je een mooie glow, zonder dat je er gelijk super oranje of overdreven gebruind uit ziet. Je lijkt er ook direct een stuk gezonder door. De ‘body blur’ van Vita Liberata kan je bijvoorbeeld gebruiken als je je hele lichaam dat extra teintje wil geven en de ‘beauty blur’ van datzelfde merk doet wonderen voor je gezicht. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VITA LIBERATA (@vitaliberata) op

Beeld: iStock