News

Bij dit nieuwe dating programma moeten koppels gelijk samenwonen

First dates, Temptation Island, Love Island: er komen tegenwoordig steeds meer nieuwe datingprogramma’s bij. En dat vinden wij prima, want heel Nederland smult van deze reality-tv. Als jij enorm fan bent van dit soort programma’s, dan hebben wij goed nieuws. Binnenkort begint namelijk het programma ‘Lang Leve de Liefde’, waarin de kandidaten minimaal 24 uur en maximaal vijf dagen lang met elkaar daten. Wij kunnen niet wachten!

Lange Leve de Liefde

Wie dacht dat First Dates al heftig was, heeft vast nog niet van dit nieuwe programma gehoord. De kandidaten worden behoorlijk op de proef gesteld, want zo lang samen zijn met iemand die je helemaal niet kent is natuurlijk niet niks. SBS noemt ‘Lang Leve de Liefde’ daarom ook een liefdesexperiment. Vrijwel direct na de ontmoeting gaat het gematchte stel samenwonen in het ‘Lang Leve de Liefde’-huis.

Watch on YouTube

Het is de bedoeling dat beide kandidaten minimaal 24 uur in het appartement verblijven, om op die manier een goede eerste indruk van elkaar te krijgen. Na al die uren staan de kandidaten voor de keuze om het huis te verlaten óf te blijven. Als het koppel ervoor kiest om alle vijf dagen in het huis te verblijven, dan mogen zij na afloop ook nog samen een weekendje weg. Nu is het natuurlijk nog de vraag of er een stel tussen zit die het zolang vol gaat houden…

Lang Leve de Liefde is vanaf 20 januari iedere werkdag om 19:00 te zien bij SBS6.

Beeld: iStock

Must reads 👀