News

Hilarisch: Er bestaat nu First Dates-bingo

Elke dag om 19:30 zitten we er weer klaar voor: First Dates Nederland! De ene date nog gênanter dan de ander, wij genieten ervan.Toch wordt het na twee maanden First Dates wel iets minder spannend en zijn sommige dates af en toe wel een béétje voorspelbaar… Een kijker maakte daarom de First Dates-bingo en dat maakt het kijken van First Dates Nederland weer een stuk hilarischer.

First Dates bingo
Ben jij een trouwe First Dates-kijker? Grote kans dat het jou ook is opgevallen dat de afleveringen de laatste tijd een beetje voorspelbaar zijn geworden. Van de ‘Ha-llo!’ begroeting van Sergio tot de ‘Wat kan ik voor je inschenken?’ door barman Victor, het wordt allemaal een beetje saai… Een doorsnee aflevering bestaat meestal uit een bejaard koppel, een gay koppel, er wordt negen van de tien keer op de vraag ‘Zit er een volgende date in?’ geantwoord met: ‘Ik vond het heel gezellig met je, maar…’ en we beginnen spontaan te gapen bij de liefdesspreuken van maître Sergio. Goed, je bent niet de enige. Kijker Renske de Greef maakte een First Dates-bingo, waarin alle standaard taferelen van een First Dates-aflevering aan bod komen. ‘Mensen die dapper maar vol walging voor de eerste keer oesters eten’ BINGO! En er zijn verschillende varianten. Speel jij vanavond bingo?

View post on Twitter

View post on Twitter

First Dates Hotel

Gelukkig wordt First Dates binnenkort vervangen voor First Dates Hotel en hopen wij dat dit iets spannender wordt. Enne, je kunt jezelf (of zus/moeder/tante) dus nog opgeven. Lees er hier alles over.

Must reads 👀