News

Monica Geuze en Nienke Plas binnenkort te zien in televisieprogramma ‘Vier Handen Op Eén Buik’

Het was even afwachten, maar nu is het officieel: het tv-programma Vier Handen op Eén Buik keert weer terug op de buis! In het programma begeleiden bekende Nederlandse moeders, tienermoeders tijdens hun zwangerschap. De bekende moeders volgen iedere stap en stomen ‘hun’ tienermoeders klaar voor alles wat komen gaat. Het programma gaat bijna weer van start en in dit artikel lees jij alvast welke bekende moeders erin te zien zijn.

Vier Handen Op Eén Buik 2020

Of het programma weer terug zou keren was nog onzeker, omdat er vorig seizoen veel ophef over is ontstaan. In 2018 werd namelijk bekend dat de tienermoeders een behoorlijke boete moesten betalen als zij ervoor zouden kiezen om vroegtijdig te stoppen met het programma. De contracten zijn aangepast en er zitten geen boetes meer aan verbonden, dus het programma keert nu gewoon weer terug. Goed nieuws voor alle kijkers, want het seizoen start bijna.

Monica Geuze en Nienke Plas

‘Vier Handen Op Eén Buik’ is natuurlijk niet compleet zonder de ‘bekende moeders’. En met deze moeders moet het nieuwe seizoen wel een succes worden. Hou je vast. Dit seizoen zijn Nienke Plas, Monica Geuze, Kim Kötter, Isa Hoes, Bobbi Eden, Tatum Dagelet, Victoria Koblenko en Toprak Yalciner de moeders die de meiden in het programma gaan voorbereiden op het moederschap. Nieuwsgierig? Bekijk hier dan alvast de eerste beelden:

Wanneer is Vier Handen Op Eén Buik op tv?

Vier Handen Op Eén Buik is vanaf dinsdag 7 januari om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO3.

Bron: BNNVARA | Beeld: BrunoPress