Series & Films

Monica Geuze presenteert een nieuw programma

De kans is groot dat de magische handen van een verloskundige jou op de wereld hebben gezet. En zo niet, dan was het wel de verloskundige die in de maanden van je moeders zwangerschap alle checks deed! Per dag staan er drieduizend(!) verloskundigen dag-en-nacht klaar om baby's op de wereld te brengen. Wist je dat er gemiddeld 487 baby's per dag worden geboren? Zoals je misschien wel weet komt er een hoop kijken bij een bevalling, dus genoeg kijkvoer. Vier bekende Nederlanders wilden dit maar al te graag ontdekken en draaiden mee met verloskundigen in het programma 'Bevallen met...'.

Wie weet heb jij een kinderwens, heb je al een wurm rondlopen of heb jij zussen, tantes of vriendinnen in je omgeving die één of zelfs meerdere baby's op de wereld hebben gebracht. Zij hebben je waarschijnlijk de meest bijzondere, mooie en soms wel heftige verhalen verteld over hun zwangerschap en de bevalling. Ondanks dat ze de verhalen in geuren en kleuren aan je weten te vertellen is het toch lastig om je je hier écht iets bij voor te stellen. Maar na het zien van het TLC-programma 'Bevallen met...' krijg je een veel duidelijker beeld.
Baby
Deze vier BN-ers trokken een doktersjas aan
De vier bekende Nederlanders die de gloednieuwe afleveringen presenteren, zijn Monica Geuze, Bobbi Eden, Fatima Moreira de Melo en Marly van der Velden. De dames draaien mee en vervullen verschillende diensten waar verloskundigen dagelijks mee te maken hebben. Voor alle vier de BN-ers gaat er een wereld voor ze open en is het een bijzondere rollercoaster aan emoties. Zelfs voor de dames die zelf al een kindje op de wereld hebben gezet is het een bijzondere ervaring. 

Na het succes van het eerste seizoen 'Bevallen met...' in 2017 komt TLC dit jaar weer met vier afleveringen. Vanaf 28 mei om 20.30 uur is het voor de kijkers tijd om een kijkje te nemen in de wonderen wereld van een verloskundige. In dit seizoen volgt het programma de vier BN-ers die jou als kijker stap voor stap meenemen. Ze hebben niet alleen een presenterende rol, maar ondersteunen ook de bevalling. Iedere bevalling is een wereld van verschil en als kijker maak je alles van dichtbij mee.

Zo zie je hoe Bobbi Eden getuigen is van een bad-bevalling, moet Monica Geuze ruim 24 uur wachten, maar loopt het anders dan verwacht en ondersteunt Marly van der Velden een weduwe tijdens haar bevalling. Iets wat voor Marly moeilijk te bevatten is. Fatima, de enige waar baby's en bevallen een 'ver weg van je bed-show' is, laat zich ook helemaal onderdompelen in het zijn van een verloskundige. Weet jij wat een andere betekenis voor 'strippen' is? Fatima nu wel.

Dus noteer 28 mei 20.30 uur maar alvast in je agenda en trommel je vriendinnen op, want dit wordt een tranentrekker en een onvergetelijke meidenavond.
TLC Bevallen met...
Bron: TLC Nederland | Beeld: TLC Nederland & iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved