Lifestyle

Dit zijn de interieurtrends voor 2020

Als het goed is ben je vaak minimaal acht uur per dag thuis, daarom is een stijlvol stekkie best belangrijk. Ook dit jaar zijn er weer interieurtrends die jou helpen om jouw plek helemaal af te maken. Ben jij van plan om hier en daar wat te veranderen in huis? Dan helpen wij je alvast een handje. Dit zijn namelijk de interieurtrends voor 2020.

Interieurtrends 2020: natuurlijke kleuren en materialen

Less is more, en dat zien we ook terug in de interieurtrends 2020. De natuurlijke kleuren en materialen zijn een opvallende trend dit jaar. Denk aan de kleuren: crème, zacht groen en zacht oranje. Vooral houten materiaal met een lichte kleur past hier perfect bij, net zoals bamboe. Natuurlijk mogen ook de vele kamerplanten niet ontbreken.

View post on Instagram
 

Interieurtrends 2020: modern wit

Voor iedereen die van strak en netjes houdt is deze interieurtrend meer dan geschikt. In de eerste instantie lijkt de moderne witte trend misschien wat saai, maar je moet bij deze trend ook vooral met details werken. Grote objecten zoals tafels, kastjes en stoelen kunnen wit, met daarbij details met gekleurde accenten. Rustig, maar tegelijkertijd ook heel erg sfeervol. 

View post on Instagram
 

Interieurtrends 2020: pastel

Wanneer je van lichte kleuren houdt, maar alles wit net te saai vindt, is pastel een mooi alternatief. Vrijwel alle lichte, pastelkleuren passen bij elkaar en daarom kun je toch nog veel verschillende kleuren gebruiken, zonder dat ze bij elkaar vloeken. Denk aan warme lichte kleuren als lichtgroen, lichtbruin en lichtroze.

View post on Instagram
 

Interieurtrends 2020: jungle vibes

Lekker gek? Dat kan met een jungle vibes sfeertje. Kies een druk motiefje uit voor het behang aan de muur en speel met opvallende kleuren. Okergeel en donkergroen doen het bijvoorbeeld goed wanneer je een jungle vibe wilt creëren. Maak de styling af met gouden details en jouw huisje is sowieso reuze gezellig.

View post on Instagram
 

Interieurtrends 2020: warme tinten

De kleuren rood, oranje en creme zijn warme tinten die samen een mooi kleurengeheel maken. Kies voor een effen kleurtje op de muur en schaf meubels aan met warme tinten. Dit kan heel subtiel, dus het hoeft echt niet zo te zijn dat je hele huis één kleur heeft. Wissel af met verschillende tinten.

View post on Instagram
 

Shop hier de mooiste items voor in jouw interieur:

 

Beeld: iStock

Must reads 👀