Lifestyle

4x inspiratie voor meer kleur in je huis

Wil jij jouw kamer(s) een frisse look geven, maar heb je geen zin om met nieuwe meubels te sjouwen? Dan is het verven van één of meer muren misschien iets voor jou! Met een likje verf geef jij jouw kamer direct een nieuwe feeling. Kies voor speelse kleur zoals roze of ga voor een botanische look met een donkergroene kleur. Waar je ook voor kiest, wij geven je alvast wat inspiratie.

Botanisch groen

Ben jij dol op groen in je huis en bestaat jouw interieur uit veel hout, grijze kleuren en planten? Dan is het super leuk om je muur een donkergroene kleur te geven. Hierdoor breng je de rest van het huis tot leven en creëer je een botanische vibe.

 

 

 

 

Scandinavisch blauw

Rust in je huis creëren, maar wel met kleur? Kies dan voor een zachte, rustige kleur zoals blauw. Hierdoor leeft het meer in huis, maar houd je het geheel toch rustig.

 

 

 

Speels roze

Bestaat jouw interieur uit veel wit en grijs? Neem dan als contrast een roze kleur als speels element in je kamer. Bang dat vriendlief het niets vindt? Roze is echt niet meer alleen een kleur voor meisjes. In combinatie met veel hout en stoere items kan roze ook heel robuust zijn. 

 

 

 

 

Retro geel

Wil jij een een keer wat anders en écht uitpakken met verf? Ga dan voor dé kleur van het moment: mosterd geel. Met deze kleur op je muren in je interieur direct up-to-date.

 

 

Zelf aan de slag

Ben jij enthousiast geworden en wil jij jouw muren een likje verf geven? Kijk dan op de website van Farrow & Ball voor unieke kleuren. Vind je het een beetje spannend om meteen je hele muur een klodder verf te geven, dan kun je ook altijd een proefpotje aanvragen. Ideaal voor wanneer je eerst even wil kijken hoe het licht valt. Ben je toch aan het twijfelen welke kleur het beste bij jou past? Vraag dan een colour consultant aan. Meer informatie hierover vind je hier.

Ook onze eigen Danique koos voor een gewaagde kleur op haar -toen nog- witte muren. Benieuwd hoe deze er nu uitzien? Bekijk dan hieronder het resultaat.

inspiratie huis verven girlscene

Must reads 👀