Lifestyle

Handig! Deze plant geeft zelf aan of je ‘m goed verzorgt

Planten verzorgen is moeilijker dan het lijkt, want geef toe: ook jij hebt weleens een plant verwaarloosd omdat je vergeten was om ‘m water te geven. Of misschien weet jij het zelfs wel voor elkaar te krijgen om een cactus dood te laten gaan? Niet getreurd, want er is een oplossing voor deze treurige plantensterfte. Deze plantenbak geeft namelijk aan of je je plant wel goed verzorgt, door middel van gezichtsuitdrukkingen! Wát een uitvinding.

De ideale plantenbak wordt ook wel ‘Lua, the smart planter’ genoemd en is razend populair. Lua begint te ‘zweten’ op het moment dat de plant te veel zonlicht krijgt, begint te hijgen wanneer de plant water nodig heeft en begint bijvoorbeeld te ‘bibberen’ wanneer de plant kou vat. 

Een geweldige uitvinding, maar er zit helaas wel een behoorlijk prijskaartje aan de slimme plantenbak. Hij kost namelijk maar liefst 100 euro(!)… Een behoorlijke prijs, maar misschien is het een idee om even na te gaan hoe veel al die nieuwe planten je inmiddels al hebben gekost ;-). Je koopt de slimme plantenbak hier.

Watch on YouTube

Bron beeld: iStock

Must reads 👀