News

Pommeline doet schokkende onthulling over Temptation Island

Het is complete chaos in de wereld van de reality-tv. Werd eerst al het programma ‘De Villa’ door RTL van de buis gehaald, nu is het ook weer drama rondom Temptation Island. Kan je je nog herinneren dat Pommeline tijdens Temptation Island VIPS uit het niets compléét over de rooie ging over de acties van haar toenmalige verloofde Fabrizio? In een filmpje op YouTube geeft ze nu eindelijk de reden over waarom ze plotseling flipte. 

Einde van een lovestory

Sinds alle drama rondom het programma ‘De Villa’, ‘Ex on the Beach’ en ook ‘Temptation Island’ stapt nu de een na de andere (ex-)deelnemer van reality-tv naar de media om hun ‘echte verhaal’ te vertellen. Zo ook Pommeline Tillèrie. Vorig jaar deed ze samen met haar inmiddels ex-liefje Fabrizio mee aan het populaire programma en we hebben allemaal kunnen zien dat dit avontuur voor de twee lovebirds niet goed afliep. In een YouTube-video van mede ex-bewoner van Temptation Island Joshua klapt Pommeline nu uit de school over de ware reden van de plotselinge ruzie tussen zichzelf en haar ‘Fabri’.

‘In het programma leek het alsof ik uit het niets begon te flippen’ 

Volgens Pommeline liet de productieploeg ‘per ongeluk’ een papiertje achter in de villa van de dames, met daarop informatie over wat Fabrizio allemaal uitspookte aan de andere kant van het eiland. Zij kon haar nieuwsgierigheid natuurlijk niet bedwingen en ze las direct wat het productieteam allemaal over hem hadden opgeschreven. ‘Is Fabrizio niet veel te ver gegaan? Neemt hij zijn huwelijk wel serieus? Hij vindt Pommeline veel te soft.’  Aii, pijnlijk! Zo kwam Pom er dus achter dat Fabri twijfelde over hun relatie en hierdoor sloegen bij haar de stoppen door. De cameramannen schrokken hier behoorlijk van, want volgens de influencer kwam het productieteam na haar ‘flipactie’ na haar toe om in het programma te kunnen verbloemen dat Pommeline de informatie over Fabrizio had gelezen. ‘Ze hebben het zodanig geknipt en geplakt alsof ik uit het niets begon te flippen’ aldus Pommeline.

Lees ook: Thomas Cox klapt uit de school: ”Temptation Island is nep”

Bron: Next Vibe | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀