News

Officieel: Love Island’s Daniēl en Floor bevestigen dat ze uit elkaar zijn

Eerder spraken we al over de Love Island-koppels die uit elkaar gingen: Gabriëlla en Luca bleken geen match en ook Nick en Alicia zijn niet langer samen, maar nu is het ook het winnende koppel uit elkaar. Al eerder gingen er geruchten of de relatie nog lang stand ging houden, maar nu is het toch echt definitief. Ben jij benieuwd naar de reden? Lees dan snel verder.

Love Island-koppels uit elkaar

Alle koppels van Love Island lijken uit elkaar te vallen. Eerst waren het Gabriëlla en Luca, toen Nick en Alicia waarbij het stukliep. Bij de winnaars van Love Island: Floor en Daniël waren er een tijdje geleden al geruchten en twijfels over gebreken in hun relatie. Aan RTL vertelde Floor uiteindelijk dat er geen sprake was van een breuk en dat ze gewoon nog samen waren. Yes, dachten we, maar niet voor lang…

Floor en Daniel zetten toch een punt achter hun relatie

Samen hebben de twee een video opgenomen waarin ze praten over Love Island en hun break-up. In het filmpje werd de vraag gesteld: hoe gaat het nu met jullie? En het stel maakte het aan het eind van de video definitief bekend: “We zijn uit elkaar”.

Break-up video

De video werd door Floor gepost op YouTube. Het ziet ernaar uit dat de twee nog wel heel goed met elkaar overweg kunnen. Met een arm om elkaar heen beginnen en eindigen ze het filmpje. Aan het begin van de video doen ze nog alsof er niks aan de hand is, maar als de vraag: hoe gaat het met jullie uiteindelijk wordt gesteld, komt het antwoord er toch uit. Floor legt uit: “Onze levens zijn zo verschillend, we hebben het geprobeerd, we spreken elkaar nog wel elke dag.” Ook Daniel geeft toe: “We vinden elkaar heel leuk, maar het is gewoon heel anders. Bepaalde dingen werken ook niet met elkaar. Zij denkt anders over dingen en andersom, en dat kan” zegt Daniel.

“Jammer, maar we blijven vrienden”

Tegen RTL zei het voormalig koppel ook nog: “Het is voor ons allebei jammer, maar het is gewoon zo. Het is jammer hoe het gelopen is. We gaan nu onze eigen weg, maar we blijven nog wel vrienden.”

Beeld: RTL