Lifestyle

Doen jullie altijd maar hetzelfde in bed? Probeer dan eens deze seksstandjes uit

Natuurlijk is het fijn om te weten waar je aan toe bent, behalve… in bed. Daar wil je eigenlijk het liefst keer op keer verrast worden. Vooral als je al wat langer een relatie hebt is dit belangrijk, want na de zoveelste keer onderop te hebben gelegen weet jij ook wel hoe het plafond eruit ziet. Ben je wel toe aan wat sparkle in the bedroom? Probeer dan de onderstaande standjes de volgende keer uit. 

Standje 1: De kurkentrekker
Nee, bij dit standje hoef je geen flesje wijn open te trekken. De bedoeling is dat je op je zij gaat liggen aan de rand van een bed of bank. Houd je dijen tegen elkaar aan, want dit zorgt ervoor dat hij er niet uit floept tijdens de penetratie. Je lover staat en komt van achteren bij je naar binnen. 

Standje 2: De pretzel
Deze positie heet ‘de pretzel’ omdat de houding aardig dicht in de buurt komt van een pretzel. In deze positie lig je op je rechterzij, terwijl je liefje voor je zit op zijn knieën. Je rechterbeen ligt onder hem terwijl je linkerbeen om hem heen gekruld zit. De penetratie is even diep als bij het standje doggy style, maar in dit geval kun je hem nog wel diep in de ogen kijken. 

Standje 3: De kruiwagen
Dit standje vereist wel wat lenigheid, want als meisje moet je een soort handstand doen. Je steunt op je handen met je hoofd naar beneden, terwijl je billen tegen hem aanduwen en je benen om zijn middel klemmen. Naast dat jij meteen een goede work-out te pakken hebt, word je bij dit standje ook nog eens dieper gepenetreerd. Ben je benieuwd naar nog meer sportieve standjes? Lees dan dit artikel. 

Standje 4: De magische berg 
Dit seksstandje doen jullie allebei in een zittende positie. Jullie zitten tegenover elkaar met je benen gebogen, terwijl jij naar achteren leunt op je armen. Schuif nu naar voren zodat hij bij jou naar binnen kan. Wist je dat dit de beste tijd is om seks te hebben?

Standje 5: Reverse Cowgirl 
Jihaaa cowgirl! Alleen dan andersom ;-). Je lover ligt op bed terwijl jij bovenop hem zit, met je billen naar hem toe. Jij kunt zo het ritme bepalen en hebt helemaal de controle, ook wel eens lekker toch?

Standje 6: De Caboose
Dit standje kan op bed of een stoel. Hij zit rechtop en jij moet lepeltje-lepeltje tegen hem aan gaan zitten. Doordat je hem niet kunt zien maakt dit het extra spannend. 

Standje 7: De waterval
Hij ligt met zijn hoofd op de grond en zijn onderlichaam nog net op bed, terwijl jij op hem zit. Dit standje kan natuurlijk ook gewoon andersom. Houd er rekening mee dat het bloed naar jullie hoofden kan stijgen. 

Heb je geen zin in seks? Zo ga je ermee om en krijg je er weer zin in. 
 

Bron: womenshealthmag.com, menshealth.com | Beeld: iStock

Must reads 👀