Celebs

Dit is de reden dat Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar zijn

Het kwam als donderslag bij heldere hemel toen we hoorden dat Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar gingen. Ze plaatsten vorige week allebei een foto op Instagram waarin ze aangaven dat hun wegen scheidden. In Monica’s nieuwe vlog doet ze een boekje open over de reden van hun break-up. 

Waarom Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar zijn 

Wekelijks volgen we het leven van Monica Geuze in haar vlogs, hierdoor krijgen we een goed kijkje in haar leven. Toen Monica en haar vriend Lars Veldwijk vorige week op Instagram bekend maakten dat ze uit elkaar zijn, kwam dit voor fans dan ook totaal onverwachts. De twee waren namelijk naar een huis aan het kijken en hebben samen een dochter. In haar nieuwe vlog vertelt ze hoe het zo ver is gekomen.

Relatietherapie

Dat het al langere tijd niet goed zat tussen de twee, wordt duidelijk uit de vlog. “Het eerste jaar als verse ouders is ontzettend zwaar. Eind vorig jaar hebben we in relatietherapie gezeten. Dat is natuurlijk iets waar je liever niet toegeeft. Eigenlijk heeft ons dat best wel geholpen destijds, maar we merkten dat we al snel weer in oude patronen vielen en wij elkaar gewoon niet gelukkig maakten.”

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

 

Huis kopen

De twee hadden plannen om samen een nieuw huis te kopen. Het nieuwe huis zou twee keer zo duur zou zijn en de nodige risico’s met zich meebrengen. “Dat dwingt je om beter na te denken over je relatie”, vertelt Monica. “Ik vind het niet nodig om in details te treden. Het zat al langere tijd niet lekker tussen ons. Het is niet dat we dat in één nacht hebben besloten om samen te blijven of uit elkaar te gaan.”

Dochter Zara-Lizzy

Het doet Monica erg veel verdriet dat ze deze beslissing moesten maken. “We hebben een dochter, die nog hartstikke jong is. Uit elkaar gaan is iets wat je natuurlijk absoluut niet wilt”, verklaart Monica. “Dat is ook hetgeen dat me het allermeest verdriet doet van de hele situatie. Voor mij waren de fijnste momenten het afgelopen jaar die waarop je met z’n drieën wakker wordt, leuke dingen doet. Het feit dat je ook daar een streep door zet, is voor mij het pijnlijkste van de situatie.”

Zo gaat het nu met Monica Geuze en Lars Veldwijk

Monica en Lars hebben zeker geen ruzie en gaan op een goede manier uit elkaar. Tot het einde van dit jaar wonen ze bijvoorbeeld nog voor een deel samen. “Het is allemaal heel emotioneel en het heeft tijd nodig. Dit had ik anderhalf jaar geleden natuurlijk ook nooit gedacht. Het belangrijkste voor ons kind is denk ik dat we als ouders ondanks het feit dat we uit elkaar zijn, toch goed met elkaar blijven omgaan en samen leuke dingen blijven doen.”

Bekijk hieronder de hele vlog waarin ze over de break-up vertelt:

Bron: nu.nl, lovereality.nl | Beeld: Bruno Press