News

Lars Veldwijk had moeite met trouw zijn aan Monica Geuze

Lars Veldwijk en Monica Geuze zijn sinds kort one happy family. Na Monica’s bevalling van Zara-Lizzy lijken niet alleen Monica en de baby onafscheidelijk, maar ook Lars en Monica lijken verliefder dan ooit als je hun Instagram-accounts mag geloven. Toch bleek het ‘vroeger’ wel anders te zijn en geeft Lars in een interview toe dat hij moeite had met trouw zijn… Of ‘ie vroeger vreemdging? Dat lees je hier.

Trouw zijn
Op Instagram zien we dagelijks foto’s van zowel Lars als Monica voorbij komen met zoete teksten hoe gelukkig ze wel niet met elkaar (en de baby) zijn. Toch bleek Lars niet altijd die romanticus te zijn geweest en was ‘ie af en toe een kleine bad ass blijkt uit een interview. Lars biechtte op: ‘Ik moet toegeven dat ik weleens moeite heb gehad met monogaam zijn.’ Maar als je eenmaal beseft wat je thuis hebt, dan kun je heel goed monogaam zijn. Het is gezond dat je af en toe wilt weten hoe je nog in de markt ligt. Maar hoe ver je daarin gaat, dat is een keuze.’ Betekent dit dat ‘ie wel eens is vreemdgegaan?

Relatie
Lars Veldwijk had voor Monica een relatie van ongeveer zeven jaar. Nadat dit uit ging wilde hij graag een tijd alleen blijven, alleen stond Monica toen ‘opeens’ voor zijn neus en kreeg hij niet snel hierna een relatie met de vlogster. De twee hadden elkaar al eens ontmoet. ‘Er was toen wel een soort spanning tussen ons, maar we hadden allebei een relatie, dus daar hebben we, heel netjes, niks mee gedaan.’ alus Lars. Na twee jaar kwamen ze elkaar weer tegen en zijn sindsdien een happy couple en focussen de twee zich volledig op elkaar en de baby. Ze hebben niet eens de tijd voor andere verleiding ;-).

Beeld: Brunopress | Bron: show.nl

Must reads 👀