News

Deze deken met jouw gezicht erop is hét perfecte cadeau voor je bff

De dagen worden kouder dus de dekentjes mogen weer uit de kast. Heerlijk toch, om ‘s avonds op de bank te kruipen met een warme kop thee en een dekentje erbij? Dit geluksmoment kan nu nóg beter. Je kunt nu namelijk een dekentje met het hoofd van je bff erop laten drukken. De perfecte oplossing als je haar mist omdat ze een tijdje niet in de buurt is. 

Deken met het hoofd van je bff erop

Als jij nog een cadeautje moet bedenken voor je beste vriendin, zoek dan niet verder. Eerder schreven wij al een artikel over sokken met daarop het hoofd van je bff, maar nu bestaat er ook eens deze gepersonaliseerde deken. Kies een leuke foto uit van je gezicht, personaliseer deze deken en voilà: het beste cadeau ooit. Nu kan ze altijd bij je zijn en is het ook nog eens lekker warm! Je kunt natuurlijk helemaal zelf bepalen wiens gezicht je op de deken wilt hebben. Je moeder, oma, vader, vriend, vriendin, wie dan ook.

Gepersonaliseerd dekentje

Je kunt de deken helemaal om je heen wikkelen en er zit zelfs een capuchon aan. Helaas zit er naast een capuchon ook nog een behoorlijk prijskaartje vast aan de deken. Je koopt ‘m namelijk bij Firebox voor €41,99. Als je nou denkt: dit cadeau moet ik bestellen voor deze feestdagen, dan moet je snel zijn. Het kan door de verzendtijd namelijk een tijdje duren voordat de deken bij jou op de mat ligt.

Ook heel leuk – een ook nog eens heel erg lekker- zijn gepersonaliseerde M&M’s. Hoe verzinnen ze het toch?!

Beeld: Firebox